Ha szereted, ha nem, a következő napokban is érdemes lesz ellátogatni az Epic boltjába, ahol ismét két fantasztikus alkotásra csaphatunk le ingyen.

Az Epic Games az utóbbi időszakban különösen kitett magáért, hiszen csak az elmúlt néhány hét leforgása alatt már körülbelül 100.000 forint értékben osztott szét játékokat, méghozzá teljesen ingyen.

Ez konkrétan majdhogynem olyan lenne, mintha minden héten teljes árán vennénk egy újabb játékot, ami az Epic esetében annyiban más, hogy nem egyet, hanem egy alkalomadtán két játékot ajándékoznak csütörtökönként az Epic Games Store-ra látogatóknak. Ebből a tempóból pedig a ezen a héten sem vesznek vissza, ami azt jelenti, hogy ismét sok ezer forintot spórolnak meg a szórakozni vágyó és/vagy potyázó játékosok számára.

A mai naptól (április 21.) hét napon át az Amnesia: Rebirth, illetve a Riverbond lesznek ingyenesen bezsákolhatóak, ami azért is örvendetes, mert a két – egyébként remek – játék összértéke több mint 17.000 forint. 

Az Amnesia: Rebirth az évtized egyik, ha nem a legjobb horror-történetének legfrissebb darabja, egészen konkrétan a ‘A Machine for Pigs’ folytatása. A főszereplő egy 1930-as évekbeli hölgy, Anastasie Trianon, aki az algériai sivatak viszontagságai között próbálja összerakni a múltjának darabjait – természetesen szörnyűséges szörnyszülöttek ijesztgetéseivel karöltve. A Rebirth viszont azoknak is kellemes élmény lehet, akik nem kifejezetten rajonganak a horror műfajáért, köszönhetően a kalandmódnak, ami jelentősen visszavesz a fojtogató sötétségből és a szörnyekből.

 

A Riverbond már egy sokkal színesebb és könnyedebb, elsőre a Minecraftra kísértetiesen hasonlító shoot-and-slash dungeon-crawler, amit ugyan lehet egyedül is játszani, de az igazi szórakozást a kooperatív módja adja. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott, ha pedig imádtátok a Minecraft Dungeonst, akkor egyenesen kötelező darab. Külön öröm, hogy a couch-coopot is támogatja.

 

A játékokat a következő hét csütörtökéig, április 28-ig lehet az Epic Games-es könyvtárakhoz adogatni INNEN, 17.000 forint helyett teljesen ingyen, és örökre meg is maradnak. 

Az Epic fantasztikus ajándékai mellett nem érdemes megfeledkezni az Amazon ajánlatáról sem, amit alig több mint egy hétig igényelhetnek a Prime-osok:

Akciófigyelő | 7 játék mellett a valaha készült egyik legjobb RPG-t osztogatja az Amazon

 

https://leet.hu/xiaomi/

×