A jövőben el leszünk kényeztetve Star Wars játékokkal, íme az új bejelentés.

Nemrég a Star Wars hivatalos honlapján jelentették be, hogy Amy Hennig, az Uncharted sorozat kreatív igazgatója és alkotója a Lucasfilm Games-szel együttműködve egy teljesen új Star Wars játékon dolgozik. Hennig korábban is dolgozott Star Wars játékon dolgozott, még a Visceral Games-szel 2017-ben, mielőtt az EA kiadó lefújta a projektet és bezárta a stúdiót. Ezután létrehozta saját részlegét a Skydance Medián belül, Skydance New Media néven, amely a hírek szerint a sztoriközpontú játékokra összpontosít.

Ez a stúdió készül most új Star Wars játékkal.

„Gyakran leírtam, hogy az 1977-es Star Wars látványa alapvetően megváltoztatta az agyam, és kitörölhetetlenül formálta kreatív életemet és jövőmet. Örülök, hogy újra együtt dolgozhatok a Lucasfilm Games-szel, hogy interaktív történeteket meséljek el abban a galaxisban, amit szeretek” – mondta Hennig a játék kapcsán.

„Keményen dolgozunk tapasztalt és tehetséges fejlesztőcsapatukkal, és alig várjuk, hogy még többet megoszthassunk a Star Wars-rajongókkal, amikor eljön az ideje” – mondta Douglas Reilly, a Lucasfilm Games alelnöke.

Jelenleg kevés részletet lehet tudni a projektről, borítóképünk is csupán illusztráció. Azonban ez csak egy darab az új Star Wars játékok sorában. Jön például a Star Wars Jedi: Fallen Order 2 is.

Ezt láttad már?

Mennyibe kerülne összesen, ha minden streaming szolgáltatásra előfizetnél?

 

https://leet.hu/husvet/

×