Kozmetikai tárgyak terén azért van lemaradás.

Elérkeztünk a Fortnite Chapter 3 második szezonjának második nagyobb frissítéséhez. Az Epic Games már hétfő este bejelentette a pontos időpontot, ezúttal nem várt ki hajnalig, mint az előző frissítésnél. Magyar idő szerint 10 órakor vette kezdetét a frissítési procedúra, majd pár órán belül már vissza is tértek a szerverek.

Az előzetes információk alapján az alábbi újdonságokra számíthattunk:

  • Végre megérkezhet Chica ICON skinje az Item Shopba
  • További városokat kell majd visszafoglalnunk az IO keze alól
  • Megérkezhet a Coachella skinek második adagja
  • További űrhajók zuhanhatnak le a pályára
  • Újabb Marvel kollaborációt is kaphatunk, hiszen hamarosan megjelennek a Marvel x Fortnite képregények és sokan pletykálnak egy Moon Knight skinről is
  • Visszatérhet az átalakított LMG
  • Rengeteg titkosított tartalommal bővítheti a játékot az Epic Games, könnyen lehet, hogy az új Fortnite Crew skin is ezek között lesz már

Most, hogy délelőtt megérkezett a v20.10, érdemes megnéznünk, hogy mire bukkantak az adatbányászok az első pár órában.

Pályaváltozások

 

A Fortnite szigete folyamatosan alakul, ezúttal sem felejtették el ezt az Epic Games munkatársai. A Canyon Blimp a tengerbe zuhant, ám néhány ládikót így is találhatunk majd a helyszínen. A Seven ennek megfelelően átvette Condo Canyon irányítását, megjelentek a saját védelmi rendszereik. Az IO tornyai is elpusztításra kerültek, így nem érdemes azok lootjával kalkulálnunk.

Új shotgun

 

Ahogy azt a Season 2 bemutatkozó videójában már sejteni lehetett, a fejlesztők egy új Shotgunon is dolgoztak a háttérben, az első videók alapján csak Pump 2.0-ként hivatkoznak rá a közösségen belül, de sokaknak a Combat Shotgun is eszébe jutott pár tulajdonsága alapján. Hatótávolsága jóval nagyobb, mint a többi sörétesnek, ám a pontosság kiemelten fontos lesz, hiszen egy lövés után újra kell töltenünk az újonságot. Megtalálhatjuk NPC-knél, ládákban, floor lootként, Supply Dropokban és még cápáknál is.

Kozmetikai tárgyak

 

Ahogy arra számítani lehetett, az Epic Games ismét erősen titkosítja az érkező kozmetikumok jelentős részét. Általában 1-2 outfitet azért meg szoktak hagyni a leakereknek, ám ezúttal ez nem történt meg, csupán a fenti csákányok, sprayek és emote-ok kerültek első körben napvilágra. Aggódnunk azonban nem nagyon kell, a titkosított állományok bőven tartalmaznak majd újdonságokat, ám ezek tartalma csak a feloldás pillanatában kerülhet napvilágra.

Visszatérők

 

Az „OG” játékosok két kedvenc eszköze is visszatér pár napra a szigetre. Április 22-től április 25-éig a szigeten megtalálhatjuk a Boogie Bombot és a Rift-To-Go-t is a leakerek információi alapján. Mindkét tárgy segítségével trükkös öléseket tudunk majd végrehajtani, jó döntés volt a fejlesztők részéről. A visszatérés után egy szavazással azt is eldönthetjük, hogy mely maradjon huzamosabb ideig a játékban. Jövő héten az átalakított LMG teheti majd tiszteletét a szigeten.

Creative Propok

 

A Fortnite fejlesztői folyamatosan igyekeznek frissíteni a Creative játékmódban elérhető elemek, helyszínek, tárgyak listáját. Ezúttal sem volt ez másképp, a fenti képen láthatjuk az újdonságokat. Úgy tűnik, hogy ezúttal a Chonkerhez köthető elemek kaptak kiemelt szerepet, több benzinkút és épület is megérkezett a POI-ból.

Az első körös leakek után érdemes lesz figyelgetni a később felbukkanó, akár nagyobb jelentőséggel bíró kisebb leakeket is, melyekről természetesen mi is beszámolunk majd az elkövetkezendő napokban.

Mit szóltok az újdonságokhoz?

Készülődés a Fortnite Creative 2.0 átállásra? – Új szekció érkezik a menübe

https://leet.hu/husvet/

×