A friss pályákat is szívesen promotálná az Epic Games.

Az Epic Games még hivatalosan nem leplezte le a Fortnite Creative módjának 2.0-ás változatát, ám az kétségtelen, hogy a háttérben meglehetősen készülnek már a startra. Pár hete már a fejlesztői szervereken is egyre aktívabbak a dolgozók és a jelenlegi menüben is egyre több, új lehetőség jelenik meg.

 

Péntek délután az Epic Games egy hivatalos Twitter bejegyzés keretein belül bejelentette, hogy a Fortnite-ban található játékmódválasztó menü újabb sorral bővült. Ezt a fejlesztők egyszerűen „Recently Released”-nek neveztek el. Nem nehéz kitalálni, hogy az új pályák kerülnek majd ide, akár kevésbé ismert alkotóktól. Néhány feltételt szab azért az Epic Games, így Support-A-Creator tagok publikálhatják csak ilyen formában a saját pályáikat, illetve maximum két hetente szerepelhet a szigetünk az in-game felületen.

A felhasználók a Fortnite Creative Featured Content és Fortnite Discover Submission formokon keresztül publikálhatják az elkészült műveket. Kötelező lesz megadni néhány extra adatot is, mint például a maximális játékosszámot, a játékmódot vagy épp a Discord és egyéb közösségi elérhetőségeinket.

Nagyot hibázott az Epic és a Sony – Idő előtt kiszivárogtak a Coachella Fortnite skinek

https://leet.hu/shop/newmerch/

×