Nem először fordul elő.

Az Epic Games már az első Chapter alatt elkezdte titkosítani a Fortnite kozmetikumok egy részét. A kezdeti időszakban több megoldás is előkerült ennek megkerülésére, ám Chapter 3-ra gyakorlatilag feltörhetetlenné váltak ezek az állományok. Néhány információt így is kiolvashatnak belőle a leakerek, ám a skineket a hivatalos leleplezésig nem tudják kinyerni belőlük. A Fortnite v20.10-es frissítés után a szövegfájlok között találtak már Coachella együttműködésre utaló jeleket, ám a skinek titkosítva voltak.

A Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivál (angolul: Coachella Valley Music and Arts Festival, gyakran csak Coachella Fesztivál, vagy röviden Coachella), egy évente megrendezett zenei és művészeti fesztivál a Kalifornia állambéli Indio városban.

Hibázott az ausztrál Fortnite fiók és a PlayStation Store, már csütörtökön kiszivárogtak a skinek!

 

Nem először fordul elő, hogy maga a cég vagy egyik partnere (Microsoft, Sony, Nintendo) hibájából előbb láthatunk titkosított skineket, mint ami az eredeti ütemterv lett volna. Ezúttal sikerült duplázni is, hiszen a fenti képen gyakorlatilag az outfitektől kezdve a csákányokon át a wrapekig minden látható. A PlayStation Store pedig megfejelte a fenti outfitek extra stílusával a reggeli szivárgást.

 

A fenti tweetben szereplő tárgyak meg is érkeztek a péntek hajnali Item Shoppal, ám jövő héten is érkezik még egy hullám.

Már Fortnite-ban is bejárhatjuk a South Park ikonikus városkáját

https://leet.hu/shop/newmerch/

×