Végre elkészült a Creative pálya.

A Fortnite Creative első verziója 2018. decemberében jelent meg, legelőször a Battle Pass tulajdonosok próbálhatták ki, majd pá hét múlva mindenki számára elérhető vált. Az Epic Games a közösség két nagy táborának is kedvezett az új játékrész bevezetésével: a kompetitív beállítottságú versenyzők éjjel-nappal gyakorolhatnak, miközben a kevésbé skilles, de rengeteg kreativitással megáldott játékosok is kiélhetik magukat a segítségével. Nem titok, hogy heteken, hónapokon belül érkezhet a Creative 2.0, mely még nagyobb szabadságot ad a felhasználók kezébe, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne zseniális dolgokat alkotni már most is.

Elkészült a South Park ikonikus városkája, két játékmódnak is otthont ad!

I created the first South Park map in Fortnite creative 🥳😎 Zone Wars: 0710-5299-1162 Gun Game: 7055-7136-4368 from FortniteCreative

 

Wuwba büszkén posztolta a FortniteCreative subredditre, hogy végre elkészült a művével, mely állítása szerint az első ilyen tematikájú Fortnite pálya. Több ikonikus helyszín is visszaköszönt a mapon, a South Park rajongók elégedetten csettinthetnek kipróbálás közben, az már biztos. Jelenleg két játékmód áll a felhasználók rendelkezésére:

  • 0710-5299-1162 – Zone Wars, itt az ellenfelek mellett a folyamatosan szűkülő körrel is meg kell küzdenünk
  • 7055-7136-4368 – Gun Game, folyamatosan fejlődő fegyverekkel kell pontokat szereznünk

A kódokat a játékmódválasztó képernyő „Island Code” szekciójába kell beillesztenünk és indulhat is a móka. 

Jó szórakozást kívánunk!

Beköszönt a 80-as évek? – Igazi nosztalgiabomba lehet a Fortnite következő szezonja

https://leet.hu/shop/newmerch/

×