Nem Darth Vader lesz az egyetlen ikonikus újonc.

Az Epic Games a múlt héten tartott egy Unreal Engine 5-tel kapcsolatos bemutatót. Sokan arra számítottak, hogy a Fortnite Creative 2.0 játékmódról is lerántja a leplet a fejlesztőgárda, ám sajnos arra még egy kicsit várnunk kell. Hogy izgalmak nélkül ne maradjunk, az éles szemű Fortnite leakerek a prezentációban kiszúrtak egy screenshotot, melyben több potenciális Season 3-as skin vagy NPC is felbukkant. Ilyenkor persze mindig felmerül, hogy mennyire beszélhetünk tudatos szivárogtatásról, az óriáscégek a legtöbb esetben nem véletlenül hagynak ilyen egyértelmű nyomokat.

Úgy tűnik, hogy nem tévedtek ezúttal sem az adatbányászok, belsős informátor erősítette meg a nyomozásukat!

 

Akik kicsit is otthon vannak a Fortnite leakek világában, azoknak Tabor Hill neve ismerősen csenghet. Nem véletlenül, hiszen Chapter 2-ben gyakorlatilag szezonokkal a tényleges implementálás előtt, egy belsős informátor segítségével több olyan dolgot is „megjósolt”, melyek később 100%-ig igaznak bizonyultak.

 

Nem is pihent a hétvégén, egyből készített egy videót, melyben megerősíti, hogy a Darth Vader outfit tényleg a Season 3 Battle Pass része lesz majd. Ráadásul nem egyedül fog érkezni, a „Jones” kódnevű mappa nem a Fortnite karakter Jonesy-t takarta, hanem magát Indiana Jones-t, melynek publikálására szintén hónapok óta készül már az Epic Games. Úgy tűnik, hogy igazi 1970-es/80-as nosztalgiabombára számíthatunk a nyár elején elstartoló szezonban.

Nagyot hibázott az Epic Games – Máris kiszivároghatott a következő Fortnite szezon felhozatala

×