Tudatos szivárogtatás is lehet a háttérben, de a trollkodást sem zárhatjuk ki.

Az Epic Games kedd este tartotta a legújabb, Unreal Engine 5 motorral foglalkozó streamjét. A hétköznapi felhasználóknak nem feltétlenül mondtak sokat a prezentációk, ám sokan a Fortnite Creative 2.0 leleplezését is mára várták, mely sajnos végül elmaradt. Az éles szeműek azonban kiszúrhattak néhány olyan jelet, melyekből akár a következő szezon Battle Pass skinjeit, tematikáját is kikövetkeztethetjük.

Érkezik a Star Wars kollaboráció?

 

 

A Fortnite Chapter 3 Season 2 a jelenlegi állás szerint június 3-án ér majd véget. Az elmúlt szezonok során az Epic Games tökéletesen tudta tartani az ütemtervet, így nem hinnénk, hogy ezúttal másképp lenne. Az Unreal Engine 5 stream során négy olyan mappát szúrtak ki a Fortnite adatbányászok, melyek a közeljövőben érkező skineket, kollaborációkat takarják:

  • Láthatunk egy Doom mappát
  • Egy Family Guy felirat is felbukkant, korábban már a Fortnite fájljaiban is volt hasonlóra utalás
  • CH3S3 előtaggal ellátva találunk egy Jones és egy Vader mappát is

Az Epic Games az elmúlt időszakban folyamatosan alakította a fénykardok effektjeit, viselkedését, így a közeljövőben nagy eséllyel visszatérnek majd. Könnyen lehet, hogy a Season 3 egyik fő karaktere maga a sötét nagyúr lesz, az Epic Games és a Disney nagyon jó kapcsolatot ápolnak az elmúlt pár évben. A szezon kezdete előtt egy héttel jön ki az új Obi-Wan Kenobi sorozat, így ennél jobb időzítés nem is kellene.

Visszatérő Heavy Sniper, rengeteg kollaboráció – Érkeznek a Fortnite v20.10 leakek

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×