Egy BO3-as meccs dönt a bejutásról.

Április 17-én startolt el a PGL Major Antwerp 2022: European RMR A nevet viselő CS:GO esemény, melynek tétje nem más, mint a részvétel a májusban elstartoló Majorön. A 16 résztvevő csapat Swiss / svájci rendszerben méri össze erejét, a legjobb 8 csapat továbbjut, míg a másik 8 gárda sajnos elbúcsúzhat a részvételtől. A nyolc továbbjutó ötöst további három csoportra bonthatjuk fel: az első 4 helyezett kapásból megkapja a Legend Statust, az 5. és 6. helyezett Challengerként jut tovább, míg a 7. és 8. Contenderként bizonyíthat.

 

A meccseket offline rendezik, Bukarest ad otthont az összecsapásoknak. Szerencsére hosszú idő után végre ismét  beszélhetünk magyar érintettségről, hiszen Torzsi a MOUZ tagjaként is a bejutásért küzd. Kedden sajnos a FaZe gárdája felett nem tudtak győzedelmeskedni, így 2-2-es eredménnyel indulnak neki az utolsó napnak. Az ellenfelük nem lesz más, mint a szintén hasonló mérleggel álló Vitality csapata.

A statisztikák alapján a Vitality-t tartják esélyesebbnek a fogadással foglalkozó oldalak, ám az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez nem garancia semmire. Ha a MOUZ-nak sikerül behúznia a BO3-as mérkőzést, akkor remélhetőleg hosszú évek után újra magyar játékos aláírását tartalmazó matricát vásárolhatunk CS:GO-ban. 

Szurkolj te is a MOUZ csapatának, szerdán 9:00 órától a Leet Gaming Twitch csatornáján!

Több videókártya gyártását is megszünteti az AMD – Ezért döntöttek így

https://leet.hu/husvet/

×