Ha szereted a Skyrimet és az Obliviont, de valamiért még nem próbáltál volna rá a The Elder Scrolls Online-ra, akkor ez az akció most neked szól.

Sokan ekézik a Bethesdát (most már a Microsoftot) amiatt, hogy rendre kitalál valami újabb indokot arra, hogy újra és újra kiadhassa a Skyrimet, miközben a rajongók 11 éve csak egyet akarnak, mégpedig egy újabb The Elder Scrolls-t.

A fejlesztők közben fogják a fejüket, hiszen a The Elder Scrolls Online 2014 óta folyamatosan újabb izgalmas tartalmakkal bővül, úgy pedig minden évben egyre nagyobb szeletét ismerhetjük meg Tamriel kontinensének. Ellátogathattunk például Morrowind, Sommerset, Elsweyr, vagy Skyrim egy szegletébe, hamarosan pedig High Isle területei is megnyílnak a játékosok előtt. Mindez persze nem egy TES:VI, de a megjelenéséig azért egészen remekül el vannak látva tartalommal a rajongók. 

Ebbe pedig most bárki belekóstolhat, ugyanis a 8. születésnapjának, és a közelgő új DLC apropójából április 26-ig teljesen ingyenesen elindítható a TES: Online + az ingyenessé tett Morrowind kiegészítője. 

A töretlen népszerűségű MMORPG ingyenes időszaka az összes platformot érinti, vagyis az Xboxon, PlayStation-ön és PC-n is díjmentesen ki lehet próbálni, míg Google Stadián (néhány másik játékkal együtt) már egy hete elérhető az akció. Ha pedig megtetszik, akkor ebben az időkeretben akciósan beszerezhetjük az alapjátékot, azután pedig a DLC-kre is lecsaphatunk.

 

Akciófigyelő | Most bármelyik Ubisoftos játékkal teljesen ingyen játszhatsz

 

https://leet.hu/xiaomi/

×