Egy hétig mindenki teljesen ingyen játszhat bármelyik Ubisoftos játékkal, és még csak erőgép sem kell hozzá.

A Ubisoft a napokban elég komoly elhatározásra jutott, és mostantól látványosan jobban beleállnak a játékszolgáltatások harcába. A Ubisofttól ez egyébként sem lehet meglepő, hiszen az alkotásaikkal javarészt a „játék, mint szolgáltatás” koncepciót képviselik, illetve az első nagyobb vállalatok között voltak, akik a játékaikat a hagyományos kiadások mellett egy előfizetéses szolgáltatás részeként is megjelentetik.

A Ubisoft számos másik vállalattal ellentétben a Ubisoft Plust temérdek tartalommal képes is megtölteni, jelenleg például száznál is több alkotás várja az előfizetőket, de sajnos még csak PC-n. Ezek között pedig a régebbi címektől kezdve a legújabb megjelenésekig szinte mindent megtalálunk, melyekhez korlátlan hozzáférést kapunk. A legjobb pedig, hogy néhány játékhoz különösebben erős gép sem kell, ugyanis a Ubisoft+ a Google játéksteaming platformján keresztül, a Stadián is működik.

A francia kiadó most úgy döntött, hogy minden első felhasználónak, aki április 12. és május 11. között beregisztrál a Ubisoft+ szolgáltatásba, az egy hétig teljesen ingyenes hozzáférést kap a kínálat összes tartalmához.

Ebbe az akcióba pedig tényleg minden beletartozik, a kisebb-nagyobb DLC-ktől kezdve a Season Passokon át minden. Ez idő alatt pedig olyan játékokat pörgethetünk ki akár, mint a Far Cry 6, az Assassin’s Creed Valhalla, a Watch Dogs: Legion, a Mario+Rabbids Sparks of Hope, vagy az Immortals: Fenyx Rising – természetesen ezek összes megjelent tartalmával együtt.

Érdemes azonban figyelni, ugyanis a mézesmadzag lejárta után megkezdődik az előfizetés, ami az alapcsomag esetében 5500, míg Stadia-támogatással megtoldott csomagot választva körülbelül 6700 forintot jelent per hó. Jó hír azonban, hogy ezt bármikor le lehet mondani, így ha az ingyenességen túl nem tartasz rá igény, akkor simán, fizetés nélkül elállhatsz tőle.

Akciófigyelő | 4 remek játékot teljesen ingyen, regisztráció nélkül próbálhatsz ki a Stadián

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×