Tovább bővül a Stadia regisztrációmentes ingyen próbaidőszakot kínáló játéktára, méghozzá három egészen különleges alkotással.

A múlt hónapban megejtett ‘Google for Games’ esemény egyik legjobb bejelentése volt a Stadia teljes játékokhoz kínált próbaidőszaka, amit minden vállalat, aki megjelenteti a játékát a streaming platformra igénybe vehet.

Ez tulajdonképpen pontosan úgy működik, ahogyan hangzik: a kiadók és a stúdiók, ha szeretnék bizonyos időre  ingyenesen játszhatóvá teszik az alkotásaikat, melyeket akár Stadiás regisztráció nélkül is el lehet indítani. Ha letelik a 30-60-120 perces időkorlát, akkor egy regisztráció utáni vásárlással, vagy Pro előfizetéssel onnan lehet folytatni, ahonnan abbahagytuk.

Eddig hat játékot lehetett ilyen formában ingyenesen kipróbálni, most azonban három újabb alkotás érkeztét jelentette be a Google.

Az egyik ilyen játék a Humankind, ami az emberiség történelmét és fejlődését végigkísérő körökre osztott stratégia. Ezzel most 120 percet, vagyis összesen két órát lehet eltölteni bármiféle regisztráció nélkül. A másik játék, amire rápróbálhatunk, a cuki állatos battle royale öldöklés, a Super Animal Royale, amivel Stadia-profil nélkül egy órát szórakozhatunk, a regisztrálás után viszont teljesen ingyen folytathatjuk a többjátékos mészárlást.

 

A harmadik és egyben legnagyobb cím a 2021-es megjelenésű World War Z: Aftermath, amiben szintén egy teljes órán keresztül lőhetjük halomra a zombik  végeláthatatlan hordáját. Ebben viszont az a legjobb, hogy akár három haveroddal együtt is fejest ugorhatsz a poszt-apokaliptikus világba, ha pedig megtetszett, akkor a Stadia Próban tudjátok folytatni is, ami egy hónapig ugyancsak teljesen ingyenes (azután 3000ft/hó, de bármikor lemondható).

Mindezek mellett a The Elder Scrolls Online 8. születésnapja alkalmából április 13-tól egészen április 26-ig bezárólag a Stadián teljesen ingyen lehet játszani a népszerű MMORPG-vel is. A játékban még egy hatalmas eseményt is kerekítenek, ami egy csomó plusz tartalmat és extra XP-t jelent – kár, hogy az ingyenesség közepén, április 19-én véget ér.

A regisztráció nélkül, ingyenesen játszható játékokat ERRE TALÁLOD a Stadián, ha pedig szeretnéd őket ott folytatni, ahol abbahagytad, akkor tényleg remek áron [vagy épp továbbra is ingyen, egy profil ellenében] azt is megteheted.

Ha pedig szóba jött a The Elder Scrolls – az Amazon pont az Oblivion legteljesebb kiadását adja ajándékul a Prime mellé:

Akciófigyelő | 7 játék mellett a valaha készült egyik legjobb RPG-t osztogatja az Amazon

 

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×