Az EA hibát hibára halmoz idén. Megint olyan bakit követett el, amin tényleg már csak nevetni lehet. Nézzük, ezúttal mit baltáztak el?

Úgy látszik, valami idén nagyon nem megy az EA-nek. Egyszerűen nem tud eltelni úgy Promo, hogy valamit ne rontanának el a főhadiszállásukon. Most a FUT Captains esett áldozatául a bakivonatnak.

Forrás: EA

A jelenlegi Promo Team 1 csapatával kapcsolatosan érkezett már több helyről a helyzetjelentés, hogy az elvileg Team 2-ban érkező legendák korábban váltak elérhetővé, mégpedig a Team 1 játékosok között. A beszivárgók név szerint: Cole, Córdoba, Keane és Abedi Pelé.

Mint látjátok, már a nagyobb tartalomgyártók is csak nevetni tudnak az egészen, főleg, hogy így, aki kinyitotta már bármelyiküket, az – az eddigi tapasztalatok alapján – szinte borítékolható, hogy újabb kompenzáció kíséretében kárpótolva lehet. Nyilván, ez csak feltételezés, de az EA-ből szinte már mindent ki lehet nézni. Reméljük, összeszedik magukat a játék véghajrájára, bár már efelől is kétségeink vannak.

Ti kinyitottátok már bármelyiküket?

 

Kiemelt kép: YouTube

 

Ezt olvastad már?

Ezekre vevők lennénk! – Íme 3 újabb FUT Captains fantasy lap!

×