Korábban említést tettünk arról, hogyan nézne ki David Ginola FUT Captains lapja, Premier League színekben. Most 3 újabb lappal készültünk Nektek!

Korábban az idei újdonság, a FUT Heroes lapok közül az egyik legjobbal, David Ginola FUT Captains fantasy lapjával foglalkoztunk, hogy hogyan is nézne ki a Premier League színeiben. Az ötletelés azonban azóta sem állt le.

Forrás: Games Radar

Ezúttal 3 olyan játékos lapját hoztuk el, amiket ismételten – sajnos – csak a fantázia szült. Egy biztos, bármelyiknek örülnénk, mert olyan legendás futballistákról van szó, akik még nem kaptak szerepet a FIFA Ultimate Team történetében. Mindhármuk korábbi csapatkapitányok, igazi vezéregyéniségek, szóval hol máshol debütálhatnának, ha nem a FUT Captains Promo során? Nos, nem is szaporítjuk tovább a szót, íme a 3 lap:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Oliver Kahn, Francesco Totti és Tony Adams maradandót alkottak korábbi klubjaikban, szóval mindenképpen ékkövek lehetnének bárki csapatában. Igaz, utóbbi esetében a Pace, a Passing, vagy a Dribbling alacsonynak tűnhet a játék ezen szakaszában, de egy megfelelő Chemistry Style simán korrigálhatja, bár nem mindig kellenek gyors hátvédek, ha nem olyan a beállított taktika. Kahn és Totti esetében pedig nem kell beszélnünk, igencsak ütősnek néznek ki, így nem lehet kérdés a létjogosultságuk. Mindemellett pedig nem egy elhanyagolandó tényező az sem, hogy egyikük sem francia. Végre alkothatnának valamit az EA-nél ennek a 3 játékosnak a behozatalával kapcsolatban.

Ti mit szólnátok hozzájuk?

 

Kiemelt kép: Eurosport

 

Ezt olvastad már?

Hoppá! – Ingyenes streaming-szolgáltatást indított a FIFA!

×