A SimulaM fejlesztő friss videót adott ki az I Am Jesus Christ című játékához, amely pontosan az, aminek gondolod, egy Jézus Krisztus szimulátor.

Korábban többször írtunk már nektek a pár éve bejelentett Jézus-szimulátorról. Sokszor úgy számoltunk be róla, hogy általában ezek azok a játékprojektek, melyek különlegességet kínálnak, de valójában ritkán készülnek el. Nos, úgy tűnik, hogy az I Am Jesus Christ fejlesztése szépen halad.

Az I Am Jesus Christ valamikor idén érkezik a Steamre.

A játék ráadásul Unreal Engine 5-ben készül, és jobban néz ki, mint egy indie projektnek kellene. Miközben Jézus Krisztus történetének számos értelmezése van, a játék a legendákra és a csodákra épít. A fejlesztő már azt is elárulta, hogy a játékban boss-fightok is lesznek, amik során csodákat kell tenni és démonokat kell kiűzni.

„Felkészültél arra, hogy harcolj a Sátánnal a sivatagban, gyógyítsd a betegeket és segíts a rászorulóknak? Több mint harminc csodát vihetsz véghez az a leprások gyógyításától a tenger lecsillapításáig”olvasható a Steamen.

A legutóbbi, 27. devlogban látható, hogy új csodák is bekerültek a játékba, beleértve a betegek gyógyítását.

 

Persze a játékban benne van az a csoda is, amikor egyetlen kenyérrel és két hallal 5000 embert lehet megetetni. A játék megjelenési időpontjáról továbbra sincs hír. Te kipróbálod majd?

Ezt láttad már?

Elképesztő pénzösszeget gyűjtött össze a játékipar az ukrán civileknek

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×