A Rebirth Island titokzatos páncéltermei végre kinyíltak, és a játékosok megfejtették a hozzá tartozó Easter Egget is.

A Warzone-ban nemrég befejeződött a Rebirth Reinforced közösségi kihívás, és már él az Easter Egg, amivel a játékosok feloldhatják a térkép három arany páncéltermét.

A Season 2 Reloaded Rebirth Reinforced eseménye számos kihívást hozott, amelynek során a játékosok közösségi célokat teljesíthettek, hogy feloldják a térkép új funkcióit. Április 11-én fejeződött be az utolsó kihívás, amelynek során a játékosoknak 40 billió dollárnyi pénzt kellett összegyűjteniük a Rebirth Island Rebirth Blood Money Quads játéklistáján belül. A kihívás teljesítéséért a résztvevők 100 000 XP-t kaptak, és aktiválták a Golden Vault Easter Egget.

A Rebirth Island három arany páncéltermét mostantól lehet feltárni, és az Easter Egg is megfejtésre került.

 

A lépésekhez a Rebirth Island börtönében TV távirányítókat kell keresni, és egy piros telefonból számkódokat kell meghallgatni, ami hasonlóan működik, mint a Warzone korábbi bunker Easter Eggjei. Használjátok a feljebb beágyazott videót, hogy a következő Rebirth meccseteken kinyissátok a titokzatos ajtókat.

Miután kinyitottátok, a Rebirth Island arany trezorjai rengeteg magas szintű loothoz biztosítanak hozzáférést, mint például a legendary fegyverek, páncélok, perkek és killstreakek.

A Warzone Rebirth Reinforced event április 14-én ér véget, mivel a Call of Duty 3. szezonja már a nyakunkban van. Szóval érdemes lehet minél hamarabb beugrani, ha ki akarjátok nyitni az arany páncéltermet.

Így bukott le a világ egyik legjobb CoD játékosa.

Csalt a világ egyik legjobb Call of Duty játékosa – Kellemetlenül amatőr módon bukott le

https://leet.hu/shop/newmerch/

×