A Rebirth Reinforced esemény részeként új titkokat is felfedezhetsz, köztük a Golden Vaultokat. Íme, hol találod meg őket, és mikor nyílnak ki.

Végre itt a Warzone Season 2 Reloaded, amely jelentős változásokat hoz mind a Rebirth Island, mind a Warzone egészét tekintve. A Raven Software és a Beenox a pálya felújításának megünneplésére bevezette a Rebirth Reinforced Eventet, amely lassan új mechanikákat és easter eggeket vezet be.

A keycardok mellett Golden Vaultokat is kiszúrtak a szigeten. Íme, hol találod ezeket a páncéltermeket, és mikorra várható, hogy megnyílnak.

Az összes golden Vault helye a Warzone Rebirth szigeten.

Eddig három arany páncélteremajtót találtak a Warzone Rebirth Island megerősített részén. Egyiket sem lehet még kinyitni, mivel a Golden Vault egy Easter Egg lesz a szezon későbbi szakaszában, és a Rebirth Reinforced esemény közösségi kihívásainak részeként fog feloldódni.

Íme a 3 ajtó:

  • A Dock és a Bioweapons Lab közötti kunyhó alatt, a sziget északnyugati partján.

Kép: Charlie Intel

  • A Nova 6 gyár alatt

Kép: Charlie Intel

  • A Stronghold és a Living Quarters közötti sziklafalnál.

Kép: Charlie Intel

Mikor nyílnak meg a Warzone Golden Vaultjai?

A Golden Vault a Blood Money játéklista megérkezése után élesedik Warzone-ban, ami 2022. április 7-én lesz. Miután megérkezik, a játékosoknak „összesen 40 billió dollárnyi Blood Money-t kell összegyűjteniük a Rebirth-szigeten, hogy feloldhassák a Golden Vault rejtéjeit és 100k XP-t szerezzenek”.

Jegyezd meg jól az ajtók helyszínét, és figyelj mikor nyílnak meg!

Közösségi kihívások, jutalmak, végdátum – Minden a Rebirth Reinforced Eventről

forrás: CharlieIntel

×