Búcsút inthet a világranglista második helyének.

Kétségtelen, hogy a kernel-szintű RICOCHET nem oldotta meg teljes mértékben a Call of Duty csalásproblémáját, ám nem szabad elfelejtenünk, hogy 100%-os védelem továbbra sem létezik. Warzone és Vanguard játékok alatt ugyanaz az anti-cheat fut, így ami az egyik játékban működik, az pár másodperces módosítással a másikban is tökéletesen menni fog. Úgy tűnik, hogy az in-game lista élén álló játékosok nagy része sem teljesen tiszta, hétfőn le is bukott a világranglista 2. helyén játszó Call of Duty játékos.

Élő adásban sikerült lelepleznie magát „pplehx”-nek!

 

Hétfő délután kezdett el terjedni Twitteren a fenti felvétel, melynek már első másodperceiben jól kivehető, hogy a falakkal nem törődve, könnyedén kiolvashatjuk az ellenfelek neveit. Ezután egy pár másodperces „kifagyás” után meglepő módon minden visszatért a normális kerékvágásba, valószínűleg a csalást elrejtő funkció hibásodhatott meg néhány pillanatra.

A közösség természetesen egyből felháborodott, hiszen, ha a világranglista első helyein is stabilan lehet csalni hosszú ideig, akkor mi akadályozza meg a „noname” Warzone és Vanguard csalókat, hogy sima meccseken használjanak aim vagy épp wallhacket. Kétségtelen, hogy van igazság az ilyen jellegű kommentekben, ám feltehetőleg drága, hétköznapi felhasználóknak nem elérhető programról beszélhetünk ebben az esetben. Annak ellenére, hogy manuálisan bannolták a Call of Duty fejlesztők, a játékos Twitch profilja hétfő éjjel továbbra is gond nélkül elérhető, ám szerencsére a streamer szolgáltató sem szokta sokáig tolerálni a cheatereket a platformon.

Amikor minden ezredmásodperc számít – Így csökkentsd le az input lagot Warzone-ban

×