Már nem kell sokat várnunk a nagy frissítésre.

A Season 2 Reloaded frissítésének kiadása után pár héttel máris aktuális lehet a Season 3 érkezéséről beszélni, hiszen körülbelül 14-18 napon belül már az éles szerveren próbálgathatjuk az újdonságokat, nerfeket és buffokat. Szerencsére az elmúlt időszakban a fejlesztők több információt is elárultak a szezonnal kapcsolatban, érintve néhány mapváltozást és egy komolyabb nerfhullámot is.

Nézzük is, hogy mit tudunk jelenleg a Season 3-ról!

Az érkezésének ideje

A jelenlegi információk alapján április 26-án startolhat majd el a Season 3, éppen 10 héttel a Season 2 startja után. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a Season 2 is késve érkezett, ezúttal is ott lebeg a levegőben egy kis csúszás. Frissítési méreteket és órára pontos időpontokat még nem tudunk, erről majd a Season 3 érkezése előtti héten tájékoztat minket az Activision.

Map változások

Rebirth Island átszabása után egyértelmű, hogy Caldera kap több figyelmet a következő szezonban. Új POI-król még nem rántották le a leplet a Call of Duty munkatársai, ám az biztos, hogy több változás is vár majd ránk. Peak területét érintheti a legtöbb átalakítás, a fejlesztők maguk is kijelentették, hogy figyelik a felhasználói visszajelzéseket.

Nerfek

A lista ezúttal sem lesz rövid, ám két kategóriát radikálisan érintenek majd a tudatos gyengítések. A Marksman Rifle és Sniper rajongók előre félhetnek, a Call of Duty fejlesztői szerint vége lesz a Kar98k és Swiss K31 egyeduralmának a népszerűségi toplisták élén.

Audio változások

Nem titok, hogy a Call of Duty hangrendszerével vannak bajok, de szerencsére a fejlesztők ezeken is javában dolgoznak már. Már február elején kijelentették, hogy a lépésekkel kapcsolatban pozitív változásokat tapasztalhatunk majd, jobban belőhetjük majd azok irányát is.

Várjátok már a következő szezont?

Csalt a világ egyik legjobb Call of Duty játékosa – Kellemetlenül amatőr módon bukott le

×