Ezúttal nem csak az Amazon Prime Gaming előfizetőknek kedvez majd az EA, a közeljövőben más platformon is érkezik kis játékostámogatás. De miről is van szó?

Az Amazon Prime Gaming előfizetők minden hónapban – amennyiben összekötik az EA Account fiókjukkal – viszonylag értékesnek mondható jutalmakkal gazdagodnak a FIFA Ultimate Team-en belül.

Forrás: EarlyGame

Ezúttal viszont a kódok között megjelent 2 olyan csomag is, ami nem ezekben a színekben fog érkezni. Úgy látszik, hogy most a konzolosok élvezhetnek majd kis előnyt, egészen pontosan a Playstation használók, ugyanis a közeljövőben olyan Pack-ek érkezhetnek, amiket a Playstation Plus előfizetők kaphatnak majd meg. Hogy pontosan ez mikorra várható, arról nincs hír, mindenesetre a kódok között való jelenlétük bizonyos fokú optimizmusra adhat okot. Nyilván olyan időpontban lenne a legmegfelelőbb, amikor valami épkézláb Promo van jelen a játékban.

De mit is tartalmaznak a csomagok? Nos, a csomag/csomagok 11 db 82 és/vagy afeletti Rating-el rendelkező min. Rare Gold játékoslapot és egy Player Pick-et, amelyben 3 Moments Icon Loan lap rejlik, 5 meccses felhasználásra. Most viszont már csak az a kérdés, hogy vajon mikor jön? Reméljük minél hamarabb.

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: Decode The News Podcast

 

Ezt olvastad már?

Mit gondoltok? – Lenne létjogosultsága egy Untradeable Market-nek?

×