Az esetek nagy százalékában egy csapatban igencsak nagy számban vannak nem eladható, vagyis untradeable játékoslapok. Mi lenne, ha ezekkel is lehetne kereskedni?

Milyen esélyei vannak a FIFA Ultimate Team módban az untradeable lapoknak? 2 opció lehetséges:

  • vagy fodder-ként végzik egy SBC-ben
  • vagy – ha jó értékei vannak és beépíthető a koncepciónkba – a csapatunkat erősíti

Ezeken kívül van egy ún. 3. halmaz, ami azokat a lapokat takarja, akiket már nem használunk és vagy a kispadon/tartalékban helyezkedik el, vagy pedig a klubban várja a sorsát, legrosszabb esetben pedig duplicate lap, aztán várhat rá a quick sell, vagy ismét egy SBC.

Forrás: Reddit

Nos, erre létezhet egy megoldás, amivel egy olyan piac jönne létre, ahol a játékosok a nem eladható lapokkal is kereskedhetnének. Hogy hogyan? Reddit-en megjelent egy nagyon konkrét elképzelés, íme:

EA should add a trading market from FIFA

 

Az elképzelés szerint az untradeable játékoslapokat ezentúl un-sellable lapoknak lehetne nevezni (ez részletkérdés). Tulajdonképpen egy 1 az 1-ben cserekereskedést lehetne létrehozni, amivel a nem használt nagyobb értékű nem eladható lapjainkat feltöltjük a piacra, ahol jelölhetünk, hogy az annak megfelelő és azzal megegyező értékben milyen lapot szeretnénk helyette cserébe.

Lehetne ezt annyival extrázni, hogy nem egy, hanem akár kapásból 3 opciót lehetne kijelölni, hogy kik közül várunk az általunk hirdetett lapért cserébe. Olyan ez tulajdonképpen, mint egy ún. Untradeable kártya „apróhirdetés”. A játékosok rá tudnának keresni a kérésekben szereplő nevek alapján ezekre a lapokra, így létrehozva az üzletet. Véleményünk szerint lenne létjogosultsága.

Ti mit gondoltok? Lenne értelme egy ilyen piacnak?

 

Kiemelt kép: FIFPlay

 

Ezt olvastad már?

Ez azért ütne! – Így nézne ki Ginola FUT Captains lapja, kicsit más köntösben

×