David Ginola-ról nyugodtan mondhatjuk, hogy a FUT Heroes lapja az egyik legjobb az idén behozott újításon belül. El is játszottunk a gondolattal…

A FIFA 22-ben útjára engedett FUT Heroes lapok egyik legjobbja Ginola kártyája, ez nem is kérdés. A legendás francia játékos 1985-től egészen 1995-ig csak hazája profi klubcsapataiban fordult elő, 1992-től 1995-ig a PSG gárdáját erősítette.

Forrás: Neoseeker

Igaz, hogy Ginola Hero lapja Ligue 1 színekben jelent meg, viszont a PSG után átnyargalt a Premier League-be; játszott a Newcastle-ben, az Everton-ban, az Aston Villa-ban és a Tottenham-ben is. Ezért mi eljátszottunk kicsit a gondolattal, hogy mi lenne, ha a jelenleg zajló FUT Captains Promo során, ha Ginola visszatérne, hogyan is nézne ki a lapja Premier League színekben? Segítségünkre volt az Instagram-on is aktív FUT tartalomgyártó, SebFUT, aki készített egy koncepciós kártyát, amelyen a francia középpályás már az angol bajnoki színekben pompázik. Egy biztos: első ránézésre is azt gondoljuk, hogy TOTS ide, vagy oda, ez stabilan endgame lap lehetne: gyors, jól lő, remekül passzol, kiválóan vezet labdát és a fizikai adottságai is hozzátesznek a megszavazott bizalomhoz. Győződjetek meg róla ti is, íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Ti mit szólnátok ehhez a verzióhoz?

 

Kiemelt kép: The Mirror

 

Ezt olvastad már?

Szerintetek? – Vajon melyik a legjobb ár-érték arányú SBC Player?

×