Az eddigi időszakban egymásnak adták át a kilincset a különböző SBC-ből megszerezhető játékoslapok. De vajon melyik érhette meg eddig a legjobban?

Abból a szempontból nem érheti szó a ház elejét, hogy ne lett volna idén eddig is sok SBC-ből megszerezhető játékoslap. Lassacskán érdemes kicsit végiggondolni, hogy vajon melyik volt az a kártya, ami a legjobban megérte mind közül?

Forrás: EarlyGame

Számos szempont figyelembe vételével gondolkodhatunk, hiszen lehet, hogy valakinek éppen a POTM Mbappé, vagy a Flashback Varane érte meg a legjobban, mert volt hozzá elegendő fodder a tarsolyában. Mi most az ár-érték arányt vettük alapul, szóval ha valaki fodder nélkül ki akarta rakni az adott játékost, egyrészt legyen kedvező az előállítási ár, másrészt pedig ne is legyen olyan lap, ami mehet is a következő SBC-be tölteléknek. Twitter-en láttuk meg a következő állásfoglalást, hogy vajon ki lehetett ennek megfelelően a legkedvezőbb játékos:

Nos, Nabil Fekir méltó lehet a címre, hiszen ha csak a FUTBIN-t nézzük, 31 307 Like és ehhez képest csak 3 863 Dislike érkezett a francia középpályás lapjára. Nem egyszer láthattuk a kártyát különböző csapatokban, nem csoda, hiszen remek kis lap volt ez nagyon sokáig, a játék pedig mindössze 84 900 Coin értékű kirakósért a rendelkezésünkre bocsájtotta.

Személy szerint nem próbáltam a kártyát, a Premier League csapatépítésbe valahogy nem fért bele. Mégis, ha személyes vélemény alapján kellene mondanom egy lapot, ami szerintem ár-érték arányban a legjobb, nekem Benrahma Headliners kártyája toronymagasan viszi a prímet. 57 200 Coin-ért egy abszolút működőképes PL középpályást kaptam, aki sokszorosan visszahozta az árát, tulajdonképpen klublegendámnak is tekinthető. Szóval, ha mondanom kéne valakit, akkor ő lenne az:

Szerintetek melyik játékoslap érte meg igazán eddig, az SBC-k közül?

 

Kiemelt kép: YouTube

 

Ezt olvastad már?

Továbbra sincs fék a mázlivonaton! – Újabb esélyes érkezett Az év Snipe-olása díjra!

×