Korábban már beszámoltunk több alkalommal is olyan esetről, amikor egy drágább speciális lapot a piaci ár töredékéért raktak ki Market-re, vagy éppen vadászták le sikeresen. Most újabb fogás érkezett.

Korábban már beszámoltunk 2 olyan Snipe-ról is, amikor a piaci árhoz képest jóval olcsóbban zsebelhetett be valaki egy TOTY Messi-t, vagy éppen egy TOTY Honourable Mentions Rüdiger-t. Mindkét esetben azt gondoltuk, hogy kettejük közül kerülhet ki az év legnagyobb fogása… Mostanáig.

Ezúttal ismét a világ egyik jelenlegi legjobb játékosának speciális lapja került ki a Market-re, jóval a piaci ára alatt. Ez a kártya név szerint

Cristiano Ronaldo TOTY lapja.

Azt nem tudjuk, ki követte el ezt a szarvashibát, viszont mennyire örülhetett az, aki levadászta Ronaldo idei eddigi legnagyobb speciális lapját egészen pontosan 404.000 Coin-ért. Nem csoda, hogy az év egyik fogásának gondoljuk, hiszen nagyjából 3 Millió zseton a különbség a jelenlegi árához képest. El lehet képzelni szegény Player arcát és azt is, hogy vajon mi játszódhatott le benne, amikor egyszer csak felvillant a mindent eldöntő szó:

Sold!

Forrás: Twitter

Hogy ki követte el pontosan ezt a baklövést, illetve, hogy ki volt az, aki a végén nevetett, nem tudni. Utóbbinak hatalmas pacsi, előbbinek pedig jár a vigasztaló vállveregetés.

Nektek ki volt eddig a legnagyobb fogásotok?

 

Kiemelt kép: YouTube

 

Ezt olvastad már?

Beindult a gépezet – Újabb FUT Fantasy Upgrade-ek következnek!

×