A YouTube egy közleményben öntött tiszta vizet a pohárba és szomorította el az Apple-felhasználókat.

A YouTube a többi hasonló videós alkalmazáshoz képest különösen lassan kezdte bevezetni iOS-en az egyik legjobb funkcióját, a kép-a-képben módot. A Premium-előfizetők egy része már tavaly óta élvezheti a funkció előnyeit, de az csak tesztüzemben működik, a felhasználók többsége számára nem elérhető.

Ez látszott tegnap megváltozni, amikor is a vállalat kvázi bejelentette, hogy napokon belül minden iOS 15-öt használó iPhone és iPad felhasználó számára elérhető lesz a kép-a-képben. Nos, mint kiderült, valami nagy gubanc lehetett a háttérben, ugyanis most mindent visszavontak, amit mondtak.

A YouTube azt állítja, hogy csak tévedésből írták, hogy napokon belül élesedik a funkció, valójában a YouTube TV-re értették az egészet – amely azonban már támogatja a kép-a-képbent.

Hozzátették, hogy a Premium-tagok számára továbbra is elérhető a próbaverzió, azt viszont nem tudják még megmondani, hogy mikor fog mindenkinél élesedni. Bár erre vélhetőleg már nem kell olyan sokat várni, mivel korábban azt ígérték, hogy néhány más újítással együtt még idén megérkezik iOS-re is. Ennek pedig nagyon is itt volna már az ideje, ugyanis a Twitch és a Netflix is rendelkezik a funkcióval, a konkurens Androidon pedig már több éve alapvetésnek számít.

via – TechCrunch, Gizmondo

Megremeg az Xbox és a PS – Saját kontrollereken dolgozik az Apple

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×