Reméljük egy fokkal igényesebb munkákat készíthetünk vele, mint az előddel.

A Microsoft folyamatosan frissíti a Windows 11 Insider verzióit is, melyet több ezer lelkes felhasználó tesztel le a végleges kiadás előtt. Nekik köszönhetően kaphatunk információt az érkező fejlesztésekről, legyenek azok bármennyire megosztóak. Úgy tűnik, hogy a Microsoft egy új, előre feltelepített programmal kecsegtetné váltásra vagy épp frissítésre a felhasználókat.

Érkezhet az „új” Windows Movie Maker!

Clipchamp

A Microsoft még 2021 szeptemberében vásárolta meg a Clipchamp névre hallgató programot, mely hamarosan az operációs rendszer szerves része lehet majd. A fentiekből már kiderülhetett, hogy egy videóvágó alkalmazásról beszélhetünk, melynek köszönhetően a 2000-ben bemutatott Windows Movie Maker után ismét külsős program használata nélkül szerkeszthetjük mozgóképeinket.

A program tudása és rendszerigénye értelemszerűen nem vetekszik egy Adobe Premiere vagy DaVinci Resolve alkalmazásokéval, de gyors munkára tökéletes lehet majd olyan felhasználóknak, akik nem szeretnének beletanulni a fenti, bonyolult videóvágók használatába.A Clipchamp rengeteg előre betárazott filtert, stílust vagy épp áttűnési effekteket is tartalmaz, melyet drag&drop módszerrel alkalmazhatunk majd a videóinkra. A Microsoft lehetőséget biztosít majd arra is, hogy pár kattintással a népszerű videómegosztó oldalakra publikálhassuk az elkészült munkánkat, ezzel sem kell külön szenvednünk. Feltehetőleg nyár környékén vagy kora ősszel érkezhet meg éles ágra a jelenlegi Insider verzió, így még egy ideig be kell érnünk külsős programok használatával.

Forrás: TechSpot

Már 7000 forintos órabért kapnak az Activision Blizzard játéktesztelői

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×