Érdekel, hogy mit rejtenek az Golden Vaultok? Most ezzel a trükkel betekinthetsz a jelenleg elérhetetlen helyre.

A Verdanskban található bunkerekre emlékezve a játékosok türelmesen várják, hogy bejussanak a Rebirth-szigeten található arany páncélterembe.

A lezárt bunkerek tétlenül állnak és gúnyolják a közösséget, miközben a játékosok várják a napot, hogy megtudják, mi van az ajtó mögött. Ez azonban hirtelen megváltozott, mivel egy játékos, megtalálta a módját, hogy bepillantást nyerjen óda, ahová még nem kéne.

Egy Twitter-felhasználó, BobNetworkUK az első, aki felfedezte ezt a Golden Vault trükköt.

Egy terepjáró, egy csapattárs és egy kis célzás szükséges a trükk végrehajtásához. Ahogy a klipben látható a játékos terepjáróval teljes sebességgel egyenesen BobNetworkUK operátorába hajt, ám elrontja az első próbálkozást. Majd a bunker előtt újrapozicionálva magát, csapattársa újra próbálkozik, és sikeresen belöki a páncélterembe.

A bunkert bejárva megállapítja, hogy a páncélteremben minden teljesen működőképes. A loot ládáktól kezdve az őrült mennyiségű cuccig van mit használni, de sajnos van egy aprócska buktató.

Miután sikerült bekerülni a Vaultba és a rengeteg lootot megszerezni, kijutni már sajnos nem lehet. Így maximum a Foresight az, ami megéri.

Ám egy átlagos meccs során nem lehet olyan könnyű ezt a bravúrt véghez vinni. Próbálj meg minél hamarabb bekerülni a Golden Vaultba, mielőtt az kinyílik az egész közösség számára.

Neked is meggyűlt a bajod az „Accouint Verification Required” buggal? Itt a megoldás!

Így javíthatod ki a Warzone “Account Verification Required” hibáját

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×