A Warzone játékosokat kizárták fiókjukból az Account Verification Required hibának „köszönhetően”, de ezt könnyen ki lehet kijavítani.

A Warzone játékosok az „Account Verification Required” felugró ablakot kapták, és ha bármelyik adatuk megváltozott, akkor teljesen kizárták őket a Call of Duty-ból. Aggodalomra semmi ok, hiszen van megoldás a problémára, és a CoD-ba való visszatérésre.

Nincs is annál rosszabb, mint amikor random hibák megakadályozzák, hogy egy jót játssz meló/suli után, de általában viszonylag egyszerű megoldás létezik. Azonban a játékosok elakadtak, miután a „Account Verification Required” felugró ablak kizárta őket a fiókjukból.

Úgy tűnik, a probléma abból adódik, hogy más telefonszámod van megadva, mint amit a fiókod létrehozásakor használtál.

Szerencsére a Blizzard ügyfélszolgálata ismeri a problémát, és segíthet megváltoztatni a régi számodat, és visszalépni Calderára és Rebirth Islandre.

Miután több Warzone-játékost érintett az Account Verification Required probléma, a Blizzard ügyfélszolgálata közbelépett, hogy megoldást nyújtson. Amit tenned kell, hogy küldj egy ticketet a support weboldalukon keresztül, és töltsd fel az igazolványodat, ha nincs más módja annak, hogy igazolni tudd, hogy valóban te vagy az account tulajdonosa.

A következőket kell tenned:

  • Menj a Blizzard support oldalára, és jelentkezz be.
  • Ha nincs meg a régi telefonszámod, nyomd meg a ‘Kapcsolatfelvétel’ gombot.
  • Vagy használj egy hitelesítő kódot, vagy kattints a ‘Submit ticket with image of ID’ gombra.
  • Töltsd fel egy tiszta képet a hatósági igazolványodról (ITT megnézheted, hogy a Blizzard mit fogad el).
  • Várd meg a Blizzard válaszát

Egy Twitter-felhasználó megerősítette, hogy a Blizzard support oldalára feltöltött azonosító feltöltése megoldotta a problémát, és újra tudott játszani a Warzone-nal.

A játékosok arról is beszámoltak, hogy ha egyszerűen megpróbálsz újra bejelentkezni a Warzone-ba, akkor kikerülöd az Account Verification Required problémát, de mindenképpen javasoljuk, hogy változtasd meg a régi telefonszámodat, hogy a jövőben elkerüld az ehhez hasonló problémákat.

Küldd el a barátaidnak is a megoldást, hátha segít nekik.

JGOD és TrueGameData elmagyarázza: “Ezért OP még mindig a Warzone melee”

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/borítókép: Guap

×