A kiváló hipfire-rel rendelkező Warzone-fegyverek abszolút dominánsak a szűk helyeken, és ez a figyelmen kívül hagyott SMG tündökölhet egy jó kézben.

A Warzone Season 2 Reloaded frissítés rengeteg fegyverbuffot és nerfet hozott a battle royale-ba, és bár a fegyverek kiegyensúlyozása kissé megváltoztatta a metát, egy elfeledett SMG az, ami izgalomba hozta a Warzone szakértőjét.

Nagyon kevés Warzone-szakértőnek van annyi tapasztalata a Call of Duty battle royale-ok terén, mint TeeP-nek. A Blackouttól a Warzone-ig TeeP gyakorlata páratlan, és most felfedett egy hipfire SMG loadoutot, amely jó kezekben biztosan dominálni fog.

A Fennec messze nem egy népszerű Warzone-fegyver, de tekintettel a közelharci teljesítményére, egy szempillantás alatt elfeledettből alulértékelté válhat.

Láttunk már hipfire SMG loadoutokat dominálni a metában az évek során; elvégre ki tudná elfelejteni, milyen erős volt a PPSH-41. A népszerűség hiánya ellenére a Warzone zseni TeeP sikeresen összeállított egy hipfire loadoutot, amely a Fennec-et ugyanolyan erőssé teszi.

 

  • Laser: 5mW Laser
  • Stock: No Stock
  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Magazine: 40 Round Drum Mags
  • Perk: Sleight of Hand

A Barrel és a Muzzle hiánya furcsának tűnhet, de tekintve, hogy ezt a Fennec loadoutot hogyan kell használni, az elsődleges cél a hipfire pontosság növelése. TeeP pontosan ezt teszi az 5mW-os lézer és a Merc Foregrip felszerelésével. Ezzel a hipfire Fennec-el meg akarod lepni az ellenségeidet, így a fokozott sebességgel való lerohanásuk létfontosságú. Szerencsére a No Stock tartozék jelentősen megnöveli a mozgási sebességét.

Ezzel az egyedi felszereléssel TeeP-nek sikerül egy 20+ killes Rebirth győzelmet aratnia, ami valószínűleg a skilljének is köszönhető. Ezzel együtt érdemes kipróbálni ezt a fegyvert, mert ez lehet az új kedvenc SMG loadoutod.

Te lemondtál már a Warzone-ról?

Sokan már lemondtak róla, de te miért Warzone-ozol még? – Mondd el!

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×