Rengetegen panaszkodnak a Warzone helyzetére, ám vannak, akik kitartanak a játék mellett, most feléjük tesszük fel ezt a kérdést.

A mai nap során írtunk NICKMERCS véleményéről, miszerint a Warzone romokban van és az Apex, illetve a Fortnite sokkal jobb választás a véleménye szerint. Itt elhangzott egy kérdés, ami felkeltette bennünk az érdeklődést a magyar játékosok véleménye iránt.

Te miért Warzone-ozol még?!

A Warzone több mint 2 éve jelent meg a semmiből, és szinte rögtön tarolt. A játékosok és streamerek azonnal ellepték a játékot, hiszen valami teljesen új dolgot kínált a jó öreg Call of Duty élményre támaszkodva. A Modern Warfare sikerével kamatozva a Warzone valóban egy olyan játék lett, ami milliókat mozgatott meg nap mint nap.

A Warzone első hónapjai a játékosok szerint nagyon jól teltek, ilyenkor az emberek még csak barátkoztak a Verdansk térképével – ami mára már csak egy álom, az első metával és perkekkel. Természetesen a játék nem volt tökéletes, szóval már itt voltak panaszok.

Ám a következő Call of Duty játék, a Cold War integrálásával a játékosok azt érezték, hogy az új fegyverek teljesen háttérbe szorítják a Modern Warfare arzenálját a Kar98 kivételével. Az integráció első pár hete a bugok megjelenésében is megmutatkozott, hiszen a két különböző játék összekovácsolása problémát okozott a játék motorjában.

Itt kaptunk egy „új” térképet is, a 84-es Verdanskot, amit megosztóan fogadtak a játékosok, de legalább megpróbálták nerfelni ezzel a híres Roze skint. A Cold War érkeztével a skinek is változtak és inkább a csili-vili irányt választották a taktikai fekete, illetve camó felszerelés helyett.

Majd megérkezett a Vanguard és vele együtt Caldera.

A Warzone közösség eddig könyörgött egy új mapért, hiszen már kezdték unni a Verdansk monotonitását. Ám az új térkép egyáltalán nem tetszett a közösség nagy százalékának, és ennek hangot is adtak a különböző social médiában.

Mivel újabb integráció történt, rengeteg új fegyver érkezett már megint a Warzone világába. Ezek a fegyverek természetesen újra átvették a metát, sőt még a mai napig vezetik. Szerintem senkinek nem kell bemutatni a Brent és az MP-40-et…

Viszont ez az integráció volt az a pont, ami rengeteg Warzone játékost teljesen eltántorított a címtől. A játék ilyenkor hemzsegett a különböző bugoktól. Lehetett az régi, vagy teljesen új bug, valahogy csak utat találtak, hogy tönkre tegyék a játékélményt. Ha ez nem lett volna elég, a konzolos játékosok teljesítményproblémákra panaszkodtak, sőt, voltak játékosok, akik egyáltalán nem tudtak belépni akár hónapokon keresztül.

Ezekről a problémákról is folyamatosan írtunk nektek, ami biztos úgy tűnt, hogy mi nem kedveljük a játékot, ám csak a közösség érzéseit osztottuk meg veletek.

Ahogy a cikk elején említettem, kíváncsiak vagyunk, hogy ha esetlég még nyomod a Warzone-t, akkor miért?

SuperSurveyRemélem minél többen szavaztok!

A Coca-Cola új ízéről hallottál már?

Digitális ízű?! – A Coca-Cola bejelentette a “Pixel” ízű italát

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×