A Warzone vitatott Roze skinje még mindig uralja a casual és a kompetitív lobbikat, de egy játékos tökéletes megoldást talált a problémás skinre.

A láthatóság problémája nem csak a Warzone-ban üti fel a fejét, a mai nap egy R6S cikket írtunk pont ugyan erről a példáról. Roze Legendary Rook skinje a Warzone játékosok körében népszerű választás volt, mióta megjelent. A skin nem csak teljesen fekete színű, de nem is rendelkezik olyan jellemzőkkel, amelyek kiemelnék az árnyékos részeken. Ez teszi tökéletes választássá azok számára, akik szeretnének rejtve maradni.

A Warzone hihetetlenül kompetitív jellege miatt aki teheti az Roze skinjével játszik, hogy növelje esélyeit a győzelem megszerzésére.

Nem nehéz megérteni, hogy Roze miért olyan vitatott beszédtéma a közösségen belül.

 

Roze a 5. szezon óta terrorizálja a Warzonee lobbikat.

Egy Warzone játékos azonban most egy vicces megoldást talált ki arra, hogyan lehet végleg leszámolni ezzel a frusztráló problémával.

Annak ellenére, hogy a 3. szezonban kapott egy nerfet, Roze továbbra is terrorizálja a játékosokat Verdansk-szerte. Úgy tűnik, hogy a láthatósági módosítások nem sokat enyhítettek a frusztráción, hogy megtalálják ezt a megfoghatatlan operátort. Szerencsére Roze uralma hamarosan a múlté lehet, ha a fejlesztők megvalósítják ezt a komikus koncepciót.

„Az egyetlen megoldás az, hogy a Roze skin felhasználóinak „TÖBB” jutalmat adjunk a nehezen megszerzett skinjükért, azáltal, hogy reaktívvá tesszük azt.” – mondja PlatsVarg. „Minél több gyilkosságot szerez, annál fényesebb lesz, és mindenki láthatja, hogy milyen ügyes player!”

A reaktív fegyver blueprintek a Season Two frissítés során kerültek be a Black Ops Cold War és Warzone rendszerébe. Ezeknek a fegyvereknek a fényereje fokozatosan növekszik, amikor a játékos öléseket szerez, így a fegyver menő megjelenést kap, ami jutalmazza az agresszív játékot.

Azonban a skin most még egy nerfet kapott, – ahogy azt a  Season 4 frissítésben olvashattuk– így lehet, hogy most már végleg megszűnik a probléma.

Forrás: Reddit u/Skhmt

Nem hinném, hogy bármikor is ütemtervbe lépne ez a koncepció, de minden esetre egy vicces gondoltat volt PlatsVarg részéről.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×