Izgalmas hírek a szénsavas italok világában – tegnap a Coca-Cola hivatalosan is bemutatott egy vadonatúj ízt, amelyet gamereknek terveztek.

Ne aggódj, ez nem egy elkésett áprilisi tréfa. A Coca-Cola Byte valóban egy új Coca-Cola termék, egy új íz, egy limitált kiadás. Bár a „Byte” nevet kapta, a leírás szerint az italnak PIXEL íze van, bármilyen is legyen az. Lehetséges, hogy a Coca-Cola mérnökei nyalogatni kezdték a pixeleket, hogy rájöjjenek: valójában finom?!

„Amit különösen izgalmasnak találok ebben a Coke Creationben, az a titokzatosság a pixel ízének meghatározásában” – mondta Oana Vlad, a Coca-Cola vezető stratégiai igazgatója a CNET-nek.

„Tudjuk, hogy minden új Coca-Cola Creations íz vitát és kíváncsiságot eredményez, amit jó látni.”

 

Zero Sugar Byte

Mint kiderült, először a Fortnite-ban alkották meg az új, cukormentes ízt. A PWR szervezet segítségével a Coca-Cola felépítette saját szigetét a Fortnite Creative-ban, ami négy „többjátékos minijátékot tartalmaz”.

„Ez az új Coca-Cola Creations íz elképesztő lépés az egyik legikonikusabb márka játékosai számára” – mondta Lachlan Power, a PWR alapítója egy sajtóközleményben.

A Byte a Coca-Cola Creations második íze, amely megtiszteli ízlelőbimbóinkat – az első a „Starlight” volt, ami februárban jelent meg, és űr íze volt.

Az új pixel ízű italt kizárólag a Coca-Cola honlapján lehet megvásárolni május 2-tól. Úgy tűnik, „szuper limitált mennyiségben” lesz elérhető és kizárólag az Egyesült Államokban, majd május 23-án Kínában. Ami a Fortnite játékot illeti: a sziget kódja a 8565-0287-3178, ha egy virtuális korty pixelízű kólát szeretnél.

Ezt láttad már?

A Ubisoft hivatalosan bejelentette a Rainbow Six Mobile-t

 

Egyébként az Nber energy is új ízt kapott:

×