Miért pazarolnád a Red Bull és a Mountain Dew által szerzett energiát arra, hogy felülj, amikor itt ez a motorizált gamer ágy?

A Bauhutte érdekes megadásairól már írtunk nektek, de most úgy látszik, hogy egy új szintre emelkedtek. A cég olyan bútorok tervezésére és kivitelezésére összpontosít, amelyeket kifejezetten azok számára terveztek, akik a nap nagy részét a számítógép előtt ülve töltik, ezért a Bauhutte leginkább a túlzó játékberendezéseiről ismert.

Ha van egy „kis” félretett pénzed, amit nem videókártya frissítésre vagy nagyobb képernyőre szántál, akkor összeállíthatsz egy teljes Bauhutte ökoszisztémát, amely a minihűtőtől kezdve a nasi tárolóegységeken át a kényelmes ágyig mindent a játékgéped közvetlen közelébe helyez.

Az, hogy a Bauhutte még nem mutatott be egy gamer hordozható WC-t, ami őszintén szólva meglepő, de a vállalat még mindig újít.

A Bauhutte Electric Gaming Bed úgy néz ki, mint azoknak az időseknek reklámozott állítható ágyaknak a könnyű változata. Kivéve, hogy az EGB-t a játékkarrierjük csúcsán lévő játékosok számára forgalmazzák, akiknek a lehető legkevesebb erőfeszítéssel és megszakítással kell átmenniük a játékról az alvásra és vissza. Két motoros mechanizmus emeli meg a játékos törzsét a 60 fokos szögig emelhető háttámlán és a 35 fokig emelhető lábtartón keresztül.

 

Ha kidobnád az ablakon az évtizedes ergonómiai ülésekkel kapcsolatos kutatásokat, akkor valószínűleg a Bauhutte Electric Gaming Bed maradna, amely határozottan kényelmesnek tűnik, de kétségtelenül olyan jövőre készít fel, mint amit a Wall-e nevű számítógépes animációsfilmben láthattunk.

Wall-E – Pixar

Ha hajlandó vagy vállalni ezt a kockázatot, az EGB már kapható körülbelül 59.800 jen (170.000 forint) önmagában, vagy a Bauhutte gaming matracával együtt 83.398 jen (235.000 forint). Jelenleg semmilyen európai értékesítésről nem tudni, de biztos meglehet oldani a szállítást egy harmadik féllel.

Mit gondoltok, jólenne, ha itthon is megjelenne?

A Razer fejhallgatója mentette meg a játékost a haláltól

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×