Egy cég olyan eszközt fejlesztett, ami segít egészségesen tartani játéktól elfáradt kézizmainkat és izületeinket. Erre vágytunk, nem igaz?

Általában mi is beszámolunk a japán Bauhutte cég újdonságairól, mely arról ismert, hogy gamereknek készít különböző eszközöket, illetve szolgáltatásokat. Olyan volt a gamer ágy, a gamer pulcsi, a gamer sátor, vagy épp a gamereknek szánt masszőr. Most hasonló vonalon indult el a vállalat.

Megalkották a gamereknek szánt kézmasszírozót.

A Bauhutte’s Hand Massagert úgy tervezték, hogy a gamerek mindig könnyen hozzáférjenek az asztalon. Az egység tulajdonképpen arra való, amit a neve is sugall. A doboz belsejében 15 párna található, amelyek különböző intenzitásra és területre állíthatók kézmasszázs során. Különböző nyomások és módok állnak rendelkezésre az egész kéz megmasszírozására. Ezen kívül még egy fűtőelem is segít a bosszantóan hideg ujjak elleni küzdelemben, vagy épp egy esetleges ínhúzódás elkerülése végett.

A kézmasszírozó jelenleg csak a Bauhutte japán weboldalán érhető el, és körülbelül 48 ezer forintnak megfelelő jenbe kerül. Valószínűleg a profi játékosok, streamerek és esportolók nagy hasznát beszik. Ha viszont olyan vagy, akinek gyakran fáj a keze, akkor nálad is jó szolgálatot tehet.

Ezt láttad már?

Nem elírás! – 1200 wattot is elkérhet az új Nvidia videókártya

 

 

https://leet.hu/samsung/

×