A tegnapi szünet után egy érdekes tartalommal érkeztünk hozzátok: most lehetőségetek lesz csapatépítésre az én csapatomon keresztül!

A FIFA Ultimate Team módban az előrejutásban konkrétan alapfeltétel egy használható keret, jó formációval és működőképes taktikával. Most egy különleges lehetőséget bocsátunk rendelkezésetekre:

Egy meglévő – nem eladható – játékosállományból építsünk csapatot!

Forrás: Gamers Academy

Tulajdonképpen az én saját csapatomról van szó, amivel előző szezonban DIV 4-ben zártam, most DIV 5-ben mozgolódom, a cél a feljebbjutás. Annyit hozzá kell tennem, hogy abszolút fejlődőképes játékosnak tartom magam, de nem vagyok az a típus, aki a Toxic – vonalat erősíti, nekem a szórakozás és a fejlődés a fő szempont.

A 2. és 3. képen az In Game felállást láthatjátok, valamint a jelenlegi taktikát. Mint láthatjátok, jelenleg egy zömében Premier League csapattal tevékenykedek, kis Icon és Ligue 1 kiegészítéssel. A Játékosok szerinti egyéni instrukciók:

  • ST – Stay Central, Get In Behind, Normal Interceptions, Basic Defense Support
  • LF/RF – Stay Central, Mixed Attack, Normal Interceptions, Come Back On Defense (RF-nél Basic Defense Support)
  • CM (Bal-Jobb) – Balanced Attack, Balanced Crossing Runs, Normal Interceptions, Stick To Position, Cover Center (Jobb CM-nél Cover Wing)
  • CM (Középső) – Stay Back While Attacking, Balanced Crossing Runs, Normal Interceptions, Stick To Position, Cover Center
  • LB/RB – Stay Back While Attacking (RB-nél Balanced Attack), Normal Interceptions, Overlap, Stick To Position
  • CB – Stay Back While Attacking, Normal Interceptions, Stick To Position

Jelen pillanatban ezek a további játékosok állnak még rendelkezésre. Mivel nem bővelkedem fodder-ekben, stb, és Coin-om sincs igazán, ezek a játékosok, plusz a kezdő keretben lévők állnak rendelkezésre. Hozzáteszem, nem vagyok és nem is voltam híve a kreativitás nélküliségnek, ez bizonyára látszik a játékos-összetételen is. Most pedig rajtatok a sor, hogy ebből egy jó kis kezdőcsapatot, formációt és taktikát rakjatok össze. Position Change nem akadály.

Várjuk kommentben az ötleteket!

 

Kiemelt kép: The Mirror

 

Ezt olvastad már?

Bővülhet a brigád? – Mit szólnátok ezekhez a legendákhoz a FIFA 23-ban?

×