Eddig is szép számban szerepeltek Icon játékosok lapjai az Ultimate Team során, viszont a következő FIFA tartogathat még új érkezőket. El is kezdődtek a találgatások.

Az elmúlt években igen nagyra duzzadt az elérhető Icon játékosok listája. A több, mint 100 fős adatbázis évről-évre csak növekszik, így felmerül a kérdés, hogy vajon milyen újabb legendák csatlakoznak ehhez a szép és széles repertoárhoz.

Forrás: EarlyGame

Nyilván, korábban említésre is került, mennyire mutatós lenne érkezőként egy Oliver Kahn, esetleg Francesco Totti, érthetetlen módon nem hallani már az idén igencsak várt Di Stéfano-ról, de nem lennénk bosszúsak akkor sem, ha például egy Edgar Davids köszönne be jövőre. A tartalomgyártó FIFA Player-eknél is elkezdődtek a találgatások: az Instagram-on is igen aktív, és minőségi content-eket gyártó DaveDesiigns igen híres a különböző koncepciós kártyák létrehozásáról. Ez a FIFA 23 esetében sincs másként: elhoztuk most Nektek az általa elképzelt – és akár potenciális érkezőknek is mondható – Icon lapok Moments verziójának concept-jét. Íme a kártyák:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Ti mit szólnátok hozzájuk?

 

Kiemelt kép: FIFPlay

 

Ezt olvastad már?

Figyelem! – Ezek a FUT Fantasy lapok fejlődnek első körben!

×