Április 1-től beindult a FUT Fantasy gépezet, vagyis elkezdődnek a meccsek után történő fejlődések, amennyiben teljesülnek a kritériumok. Lássuk, kik lépnek szintet eddig?

Mivel elmúlt április 1., így érdemes figyelni a meccseredményeket, hiszen ezektől függ a FUT Fantasy lapjaink sorsa. Egy korábbi cikkünkben megemlítettük, hogy mely kritériumoknak kell megfelelnie a kártyáknak, hogy könnyűszerrel kapja meg a maximum +3 szintet.*

Forrás: Origin

Nem is kellett sokat várnunk, hiszen már néhány lapról is biztos, hogy szintet lépnek hamarosan, valószínűleg a következő nagyobb Upgrade-et követően. A „néhány” kifejezést pontosítva, első körben 4 kártya az, ami eddig fejlődni fog 1-1 szintet, sőt, a 4-ből 1 lap kapásból +2 Rating-et is ugrik. Íme, kikről van szó:

Bizony-bizony, aki megtartott legalább 1 Eriksen-t a múltkori EA-bakiból, az most jól járhat, akár beépíti, akár eladni szándékozza, hiszen a Rating-el az értéke is megugrik majd, főleg, hogy egyből 2 szintet is lép. A másik 3 kártya is szintet ugrik, de ők első körben csak 1-1 értékkel ugranak feljebb. Kíváncsian várjuk, hogy kik csatlakoznak még a fejlődési hullámhoz.

*Hogy világosak legyenek a fejlődési kritériumok, íme egy korábbi cikkünk.

Ti használjátok a csapatotokban Eriksen speciális lapját?

 

Kiemelt kép: Eurosport

 

Ezt olvastad már?

Kis összefoglaló – Szerintetek melyik lapok voltak a legjobbak az idei Promo-k során?

×