NICKMERCS egy nemrégiben készült streamben kifejtette véleményét a Warzone állapotáról a versenytársakhoz, a Fortnite-hoz és az Apex Legendshez képest.

A népszerű tartalomkészítő és streamer Nicholas ‘NICKMERCS‘ Kolcheff megosztotta véleményét a Warzone-ról, azt állítva, hogy az „romokban hever”, és a játékosoknak inkább az Apex Legends vagy a Fortnite játékokon kellene játszaniuk.

Annak ellenére, hogy a múltban a Warzone egyik legnagyobb streamere és tartalomkészítője volt, NICKMERCS nemrég áttért az Apex Legendsre, és úgy tűnik, kitart mellette.

Egy nemrégiben készült streamjében NICKMERCS azt állította, hogy a Warzone „romokban hever”, és meg sem közelíti a versenytársai, különösen az Apex Legends és a Fortnite szintjét.

Az Apex Legends szezonról szezonra növekszik, egyre több játékos ismeri fel a benne rejlő lehetőségeket. Ez volt a helyzet NICKMERCS esetében is, amikor az Apex Legends 10. szezonjában a Warzone-ról átváltott.

Egy nemrégiben lezajlott streamben NICKMERCS világossá tette, hogy szerinte a Warzone jelenleg az Apex Legends és a Fortnite mögött áll, és kijelentette, hogy az Apex „kifogástalan”, az Epic battle royale-ja pedig „lángol”, valószínűleg a Zero Build módnak köszönhetően.

 

A klipben NICKMERCS azt mondja, hogy „ha most Warzone-t játszol… akkor kapd össze magad”, miközben az Apex Legends-et indította. A Warzone nem a legjobb hírnévre tett szert, ha hibákról és problémákról van szó. Még akkor sem fogadták a játékosok túl nagy örömmel, amikor megjelent egy új térkép a Caldera.

Az Apex Legends ezzel szemben úgy tűnik, nagy szeretetet kap, amikor új tartalom jelenik meg, és a magasra értékelt rangsorolási rendszere is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy NICKMERCS dicséri a battle royale-t a Warzone-nal szemben.

A távoli jövőben megjelenő Warzone 2-vel talán az Activision képes lesz visszahozni a streamert, és a játékosokat, hogy újra lángra lobbanjon a Call of Duty iránti szeretetük.

Ám, ha te kitartasz a Warzone mellett, érdemes lehet kipróbálni ezt a loadoutot!

Ez a Cold War AR jobban darál, mint a Warzone meta XM4

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×