Az Epic Games a legjobb döntést hozta meg.

Az Epic Games 9 nappal ezelőtt, vasárnap adta ki a Fortnite legújabb szezonját elhozó v20.00-es frissítést. A rengeteg újdonságon kívül egy alap mechanikához is hozzányúltak a fejlesztők, ráadásul egy olyanhoz, mely kiemelte a Fortnite-ot a többi battle royale játék közül. Ez pedig nem volt más, mint az építés kivétele a fő játékmódokból. A közösséget megosztotta ez a lépés, rengetegen tértek vissza a szigetre vagy próbálták ki először a hír hallatán, míg mások nem repestek az örömtől, hiszen kidobottnak érezték az elmúlt hónapok, évek gyakorlását.

Az Epic Games tökéletesen megoldotta problémát, mindegyik fél jól jár!

 

Ahogy azt a leakerek már korábban megjósolták, kedd délután visszakerült az építés a klasszikus játékmódokba. Ezzel párhuzamosan meg is jelent 4 új „LTM” a Fortnite menüjében, mely a „Zero Build – No Build Battle Royale” címet viseli. Solo, Duo, Trio és Squad felállásokban folytathatjuk tovább az építés nélküli, önfeledt szórakozást. Az Epic Games hivatalosan nem említette meg, ám szinte biztosra vehetjük, hogy az egész szezonban velünk marad a Zero Build, de azon sem lepődnénk meg, ha ezentúl a játék szerves részét képezné.

Bár papíron már élesedett is a változás, valamiért a sima, immár építést is tartalmazó módok egy ideig nem bukkantak/bukannak még fel a menüben. Úgy tűnik hibába ütközött az Epic Games csapata, így szélsőséges esetben akár napok is eltelhetnek, mire visszatérnek a rendes játékmódok.

“Rajzórán pergett a Valorant” – Felmértük, játszottak-e online suli közben a magyar gamerek

×