Nem csak játszottak, de sokan azt is bevallották, hogy melyik címmel töltötték az időt online oktatás, vagy home office munka közben a magyar gamerek.

Nem is olyan rég beszámoltunk arról, hogy külföldön létrejött egy szavazás, ami azt a kérdést tette fel, hogy vajon ki játszott videojátékokkal a home office munka alatt, titokban. Kiderült, hogy nagyon sokan. Persze a kérdést mi is feltettük a magyar közönségnek, kicsit kibővítve a home office munka mellett az online oktatásra is. Itt az online magazin felületén, illetve a Youtube-on is sokat szavaztak, így most megmutatjuk az eredményeket.

A magyar gamerek többsége játszott online oktatás vagy home office munka alatt.

Amikor home office-ban vagy, vagy amikor még otthonról ment a suli, volt olyan, hogy munka/iskola idő alatt igazából játszottál?

Leet Magazin eredmény

Ami az online magazinban feltett kérdést illeti, a válaszadók jelentős része: 77 százalék mondta azt, hogy valamilyen formában már játszott játékokkal online tanóra vagy HO munka közben. Voltak olyanok is, akik arra szavaztak, hogy a tanárt ez nem is érdekelte. Azok, akik sosem játszottak egyébként sokan vannak: 22 százalék.

Leet Youtube

Nem sokkal később a Leet Youtube csatornáján is feltettük a kérdést. Itt a cikk írásának pillanatáig több mint 5600 szavazat érkezett és rengeteg komment, amiből a cikk alján szemezgetünk. Itt a válaszadók 90 százaléka mondta, hogy valamilyen formában játszott már játékokkal, amikor tulajdonképpen nem lett volna szabad.

Amint látható, a magyar gamerek közül a legtöbb ember igen gyakran vett elő játékot, de sokan azt is mondták, hogy a kettő egyszerre is megy. Meglepő módon még itt is van olyan helyzet, amikor a tanárt vagy a főnököt nem zavarja a dolog. Itt már kevesebb, 11 százalék azok aránya, akik sosem játszottak.

De mivel is játszottak a magyar gamerek óra alatt?

Íme tehát a szavazás alatt található kedvenc kommentjeink:

  • Biosz óra közben mindig Mordhau-ztam. Aztán egyszer felszólított a tanár, és behallatszódott, ahogy üvöltözik az enemy. A tanár megkérdezte, hogy mi ez, és azt mondtam családi ügy, semmi köze hozzá XD
  • Áááhh SOHA mindig figyeltem a matekórára……csgozás közben
  • Nálam mindig volt egy táblázat: Matekóra : PUBG Irodalom: Splitgate Német : CSGO Angol : CoD WarZone (legalább angolt is tanultam belőle xD) Nyelvtan: Battlefield V (mikor kijött BF2042 de olyan rossz volt hogy kb 2órám nem volt benne)
  • Volt olyan nálunk hogy a tanár is tolta velünk a cod warzone-t, mert nem volt kedve tanítani
  • Beléptem Matek online órára, egyből utána Warzone pörgött is szépen DC-n a haverokkal
  • Nem volt olyan óra hogy nem
  • Én brawl stars meg Minecraftot nyomtam. Egyszer fel léptem Minecraftba és azt láttam, hogy 3 másik osztálytársam is fent van
  • Minden órán ment a csgo és a valorant

Ha még nem láttad a korábbi erről szóló cikket:

Szavazz te is: Ennyien játszottak már videojátékkal home office meló közben

 

×