A világ sok szempontból drasztikusan megváltozott a járvány kitörése óta, de kétségtelenül az egyik legnagyobb változás az, hogy hányan dolgozunk otthonról.

Jó kis házi koszt az asztalnál, nagy pihe-puha ruhák, és sok szabadság napközben – ilyen lehet sokak számára az ideális home office munka vagy az online okatatás. Bizony, sokan látják ennek előnyeit, de meglepő módon nem csak azért, mert nem kell időt, pénzt és energiát pazarolni a bejárásra. Egy közvélemény-kutatás most bebizonyította, hogy

sokan azért dolgoznak szívesen otthon, mert közben tudnak videojátékokkal játszani.

A cikk írásának pillanatában több mint 1700-an szavaztak egy ResetErás közvéleménykutatásra, ahol azt volt a kérdés, hogy ki az, aki home office meló közben játszott már valamilyen játékkal, miközben a főnökei azt hitték, hogy dolgozik. A válaszadók majdnem 70 százaléka mondta azt, hogy igen, játszott már titokban valamilyen módon. Most úgy néz ki, hogy 32 százalékkal vannak többségben azok, akik nem játszottak soha, és 30 százalék, aki ritkán, 13 százalék, aki gyakran játszott home office alatt. Aztán ott vannak azok, akik játszottak, de nem érdekli ez a főnöküket, vannak, akiknek az időbeosztása megengedi, és azok, akik elég könnyen tudnak játszani és dolgozni egyszerre.

 

A kérdést Skel1ingt0n tette fel, aki észrevette, hogy a Steam barátlistáján szereplők közül sokan online vannak munkaidőben, és azon töprengett, mennyire gyakori ez. Tehát úgy tűnik, sokan vannak, akik pénzt kapnak azért, hogy videojátékokkal játsszanak. De ha már itt tartunk, derítsük ki mi is, hogy volt-e olyan, aki online oktatás, tehát suli közben, vagy home office meló közben titokban, vagy akár bevallottan videojátékozott? Lehet szavazni:

Make an Online Course

Ezt láttad már?

Na még egyszer: CSALÓK, akik ÉLŐ ADÁSBAN buktak le (Videó)

 

×