Ha szeretnél elszakadni a Warzone metától és más fegyverekkel kísérletezni, akkor érdemes lehet megnézned ezt a Black Ops Cold War AR-t.

A Warzone meta a Vanguarddal való decemberi integráció óta elég szilárd állapotban van, az új játék fegyverei átvették a hatalmat, mivel nem tudtak fej-fej mellett haladni a Modern Warfare és a Cold War választékával.

Ez azóta megváltozott, a Raven Software végre lehetővé tette, hogy mindhárom cím fegyverei és felszerelései összecsapjanak a Calderán. Ennek eredményeként néhány régebbi fegyver újra népszerűvé vált, köztük a Cold War XM4 és AK47.

Néhány Warzone játékos azonban a Vargo 52-vel is kísérletezik, mivel az új fegyver szinte norecoil, és elég nagyot üt.

IceManIsaac április 5-i videójában kiemelte a Cold War AR-t. Bár lehet, hogy eleinte nem volt elragadtatva, a YouTuber meggondolta magát. „Ez tényleg nagyon, nagyon jó. Talán még az XM4-nél is jobb” – mondta Isaac.

 

„Ez a fegyver hihetetlen. Úgy üt, mint egy XM4, talán egy kicsit kevesebb visszarúgással. Ez lehet az egyik legerősebb fegyver a Warzone metában, amit az emberek csak most fedeznek fel”.”

Íme IceManIsaac Vargo loadoutja:

  • Muzzle: GRU Suppressor
  • Barrel: 18.6′ Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Spetsnaz Grip
  • Magazine: 45-round mags

Mint megjegyezte, a Vargót jelenleg alig használják a metában, annak ellenére, hogy milyen erős. Ezt a WZRanked statisztikák is alátámasztják, hiszen jelenleg is a 20. helyen áll.

Bár néhány játékos talán jobban érzi magát az XM4-gyel, mivel több ideje volt megszokni, ne lepődj meg, ha a Vargo a közeljövőben egy kicsit feljebb kerül a ranglétrán.

Lehet tökéletes párosítás hozzá az új SMG?

Volt elég idő kitapasztalni az erősségeit – Így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×