Úgy tűnik csak a világ leggazdagabb emberének bevásárlására volt szükség ahhoz, hogy egy kicsit összekapják magukat a Twitter fejlesztői, és 2022-ben megérkezzenek végre 2010-be.

Lehet, hogy csupán a csillagok különös együttállása, vagy szimplán csak a véletlen műve az egész, mindenesetre Elon Musk vicceskedését követően a Twitter hivatalosan is előállt, és bejelentették, hogy tényleg jön az ‘edit’, vagyis a ‘szerkesztés’ funkció a madaras közösségi platformra.

A platform fejlesztői a hivatalos bejelentő tweetjükben persze odaszúrtak egyet Musknak, akinek azt üzenték, hogy valójában már régóta dolgoznak a funkción, és nem egy szavazás miatt szánták rá magukat.

Ha még sosem, vagy csak kívülállóként jártál a Twitterren, akkor a hír megdöbbentő erejű is lehet, hiszen a posztok utólagos módosítása más platformokon teljesen magától értetődő dolog, egy alapvetés. Nos, a Twitteren nem, így ha valamit kiírt magából az ember, azt maximum csak törölni tudta, átírni, vagy kijavítani a helyesírási hibákat már nem.

Most lehet vitatkozni azon, hogy ez mennyire jó, esetleg rossz, a kék madaras felhasználók elsöprő többsége azért tudna örülni valamifajta módosítási lehetőségnek. Legalábbis ez derült ki a frissen többségi Twitter részvényessé vált Elon Musk szavazásából, amelyben arról kérdezte az embereket, hogy szerintük szükség van-e a szerkesztés lehetőségére.

Egyetlen nap leforgása alatt több mint 4,4 millióan voksoltak, a felhasználók 73,6%-os döntő többsége pedig tárt karokkal fogadná az újítást.

Azt viszont nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik meg a 16 éve áhított szerkesztés, bár arról sincsen sok fogalmunk, hogy pontosan miként is fog működni. Tulajdonképpen nem is osztottak meg semmit azon túl, hogy tudják, hogy a felhasználók szeretnék, így joggal gondolhatjuk, hogy a Twitter bejelentése mindössze egy fricska volt a többségi részvényes felé.

Elméletileg viszont a Twitter Blue előfizetők hamarosan majd részt vehetnek a funkció tesztelésében, és bár erről sem tudni, hogy mikor, az már ismeretes, hogy a tesztidőszakban több lehetőséggel fognak majd kísérletezni, hogy a végére járjanak mi működik, és mi az, amit kukázni kényszerülnek.

via – BGR

Androidosok vigyázzatok! – Teljes megfigyelésre használt kémvírus terjed

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×