Wukong szó szerint egy új erőre kap, ebben a frissítésben.

A 2022-es Mid-Season Invitational jövő hónapban lesz, a Riot Games pedig különböző változtatások egész tárházával készül a League of Legends 12.7-es javítócsomagjára. A jungle-ben jó sok mozgás lesz ebben a frissítésben, néhány ismert név jelentős buffokat kap a kitjeikhez.

 

Például Lillia passzív gyógyítása nagymértékben megnő: a gyógyítás aránya 12 százalékról 20 százalék AP-ra emelkedik. A W képessége is kap egy 10-es mágikus sebzésnövekedést minden szinten. Ez segíteni fogja a sustainjét a játék korábbi szakaszaiban, és segíthet a profi játékban való életképességében.

Wukong, másrészt, kap egy maroknyi buffot. A Q képességéből minden szinten egy másodpercet lefaragnak, és a W képessége mostantól képes lesz átmenni a falakon. E, Nimbus Strike nevű képessége további 30%-os sebzést fog okozni a szörnyeknek, és az AP aránya is 20%-kal nő.

Ennek eredményeképpen a Monkey King clearje drasztikusan javulni fog, és a ganking képessége is sokkal jobb lesz, mivel láthatatlanul is azonnal át tud ugrálni a falakon. Eközben Karthus 10 százalékkal nagyobb Q sebzést kap a szörnyeken, ami csökkenti a campek cleareléséhez szükséges mana mennyiségét.

Egy másik jelentős buffot is láthattunk az alsó sávban Kalista esetében, aki alap mana, alap mozgási sebesség és támadási sebesség növekedést fog kapni. Lehet, hogy nem fogja megdönteni a jelenlegi meta AD carry választásait, mint például Aphelios, Jinx, Caitlyn és Zeri, de lehet, hogy lát némi játékot, ha ezek a választások nem állnak rendelkezésre.

A 12.7-es League Patch a tervek szerint április 13-án, szerdán jelenik meg.

A Riot felrázza a profi metát, de mi lesz az átlagos játékossal?

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×