A Netflixen futó The Witcher sorozat harmadik évadának forgatása már javában tart, ráadásul a széria cselekményét is kiadták a készítők.

hivatalosan is elkezdődött a Netflix The Witcher sikersorozat harmadik évadának forgatása. A cég új képet is megjelentetett, melyen Henry Cavill (Geralt), Freya Allen (Ciri) és Anya Chalotra (Yennefer) együtt láthatók. Ez megerősíti, hogy mind a hárman láthatók lesznek az új szériában is.

Netflix

Ha ez nem lenne elég, a Netflix összefoglalta a 3. évad cselekményét is, így azt is megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk az évadban. Persze ennek elolvasását nem javasoljuk, ha még nem sikerült megnézni a második évadot.

 

„Miközben a kontinens uralkodói, mágusai és vadállatai azon versengenek, hogy elkapják, Geralt bujtatja Cirit. Ciri elhatározta, hogy megvédi újonnan egyesült családját azoktól, akik annak elpusztításával fenyegetnek. Ciri mágikus kiképzésével megbízott Yennefer elvezeti őket Aretuza védett erődjébe, ahol reméli, hogy többet tud meg a lány kiaknázatlan képességeiről. Ám rájönnek, hogy a politikai korrupció, a sötét mágia és az árulás csataterére kerültek. Vissza kell vágniuk, mindent kockára kell tenniük – különben azt kockáztatják, hogy örökre elveszítik egymást.”

A harmadik évadban tehát sokkal többet lesz együtt a trió, és végül megérkezik a rettegett Wild Hunt. Egyelőre nem tudni, hogy a The Witcher harmadik évada mikor jelenik meg a Netflixen, de valószínűleg 2023 környékén számíthatunk rá.

Ezt láttad már?

Itt van Elon Musk közösségi oldala – Durván bevásárolta magát a Twitterbe, amin már változtatna is

 

×