Az Activision a hírek szerint fontolgatja az NFT-k beépítését a következő Call of Duty címekbe.

Bár az NFT-k az elmúlt hónapokban nagy divatnak számítottak, ritkán találkozhatunk olyan projektbejelentéssel, amely nem jár némi ellentmondással.

Legyen szó akár állítólagos csalásokról vagy „borzalmas” marketingkampányokról, az iparág számos vezető személyisége felszólalt a kriptopénz-alapú rendszerek ellen, különösen, ha azok a videojátékokhoz kapcsolódnak. Sőt, a Valve még odáig is elment, hogy egyenesen betiltotta az NFT-játékokat a Steamen.

A szinte véget nem érő ellentmondásos hullámok ellenére azonban az Activision a hírek szerint fontolgatja az NFT-k bevezetésének lehetőségét a Call of Duty-ban.

A jelentés az állítólagos iparági bennfentes „RalphsValve” révén érkezett, aki az elmúlt hónapokban rengeteg CoD-specifikus információt szivárogtatott ki.

 

Egy április 4-i posztban azt állította, hogy „az Activision a hírek szerint fontolgatja az NFT beépítését”. Bár még semmi sincs kőbe vésve, és úgy tűnik, még elég korai a terv, állítólag mégis tárgyalnak róla.

Az NFT-ket már néhány hónapja vizsgálják és fontolgatják” – írta. Tekintettel azonban a közelmúltban számos NFT-alapú játékprojekttel szembeni ellenérzésre, mindig van rá esély, hogy „meghiúsul”.

Nem tudni pontosan, hogyan épülnének be az NFT-k a CoD-sorozatba, ha az állítólagos tervek megvalósulnak. A blokkláncon keresztül biztosított fegyver skinektől kezdve a calling cardokig bármit láthatnánk ebben a feltételezett jövőben.

Mivel a hírek szerint egy szélesebb körű UI „átdolgozás” van készülőben, és az Activision minden eddiginél mélyebb „személyre szabott” felhasználói fiókokat szeretne létrehozni, az NFT-k egy ilyen lehetőséget jelenthetnek erre.

Nyilvánvalóan érdemes mindezt egyelőre azonban masszívan fenntartásokkal kezelni. Minden esély megvan arra, hogy ezek az állítólagos beszélgetések már leálltak a játékiparban zajló bőséges NFT-dráma fényében.

Mit gondoltok az NFT-k bevezetéséről?

Egy fiatal srác már a lelkét árulja NFT-ként – szép pénzt kaszálhat

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×