Ha szereted a norecoilt a Warzone-ban, akkor ne keress tovább, mivel ez a loadout tökéletes sniper support, és néha hasznosabb, mint egy AR.

A Call of Duty: Vanguard és a Warzone integrációjával a játékosok végtelen mennyiségű választási lehetőséget kapnak, hogy megváltoztassák a loadoutjukat a battle royale-ban. Bár a meta az elmúlt hetekben nagyjából a Vanguard-fegyverek, például az MP-40, a Bren és a Cooper Carbine körül forgott, rengeteg olyan fegyver van, amelyeket elfeledtek a játékosok, ám még mindig bivaly erősek.

A Warzone tartalomkészítője, ItsMetaphor április 2-i videójában kiemelt egy ilyen SMG-t, és a játék jelenleg „legjobban alulértékelt” fegyverének nevezte, és megjegyezte, hogy ez egy szilárd sniper support fegyver.

„Szerintem ez a fegyver jelenleg tényleg az egyik legerősebb fegyver a játékban, de kicsit fura, ahogy használni kell” – mondta a YouTuber. „Valójában úgy gondolom, hogy a legjobb rendeltetése a sniper support” – tette hozzá, megjegyezve, hogy a Milanóval bármilyen távolságból ki lehet iktatni egy ellenséget – feltéve, ha előbb eltalálsz egy sniper lövést.

 

A Milano buildje a legtöbb Warzone játékos számára felismerhető lesz, hiszen az Agency Suppressor, a Task Force barrel, a Bruiser Grip és az 55-ös STANAG tár mind kulcsszerepet játszik. Bár a 3x Axial Arms optika az, ami nagyban segíti a fegyvert.

Íme a loadout:

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 10.6′ Task Force
  • Optic: 3x Axial Arms
  • Underbarrel: Bruiser Grip
  • Magazine: STANAG 55-round drum

Ahogy a YouTuber megjegyezte, a Milano eléggé alulértékelt a jelenlegi Warzone metában. A WZRanked statisztikái szerint a 16. leggyakrabban használt fegyver a játékban, néhány más SMG mögött. Meglátjuk, hogy a Cold War SMG valaha is eléri-e a múltbeli magasságokat, amikor rendszeresen az első öt legjobb fegyver között volt.

A wallhack loadoutot láttátok már?

Olyan, mintha wallhacket használnál – Így aknázd ki a pár napja élesedett Warzone Perk buffot

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×