Túl durvára sikerült a Restock képesség erősítése?

A Season 2 Reloaded frissítése több újdonságot, változtatást is elhozott a játékba. A szokásos fegyver nerf és buffok mellett a Perkekhez is jelentősen hozzányúltak és úgy tűnik, hogy egy-két taktikai felszerelés viselkedését is finomhangolták a Raven Software munkatársai. Annak ellenére, hogy a tactial equipment kategóriába tartozó tárgyakkal igazán kreatív módon nyerhetünk meg egy-egy tűzpárbajt, sokkal kevesebb alkalommal használják ezeket a játékosok, mint azt illene.

Lehet, hogy ez a jövőben megváltozik, iszonyatosan erős lett a Snapshot Grenade + Restock kombó!

 

IceManIsaac, a népszerű Warzone tartalomgyártó hívta fel a felhasználók figyelmét a változásokra. A Restock névre hallgató Modern Warfare Perk viszonylag erős buffot kapott az elmúlt héten, így érdemes lehet számításba venni az elkövetkezendő időszakban. Az eddigi 50 másodperces időzítőt 25-re csökkentették le a fejlesztők, így viszonylag gyorsan újratöltődnek a taktikai eszközeink.

A legtöbb játékos Semtex, Frag vagy épp Stun gránátokkal használja a Perket, ám IceManIsaac a Snapshot Grenade-re esküszik. A felturbózott Restock Perknek és a nem olyan rég megnövelt Snapshot hatótávnak köszönhetően kis túlzással egy legális wallhacket kapunk Caldera és Rebirth szigetén. A felhasználók egy része aggódni is kezdett a buff visszaállítása miatt, ám nem hinnénk, hogy nem előzte meg statisztikai elemzés a pár napja élesített Perk változásokat.

Túl lassan haladsz a Warzone Battle Pass-ban? – Válaszoltak a fejlesztők

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×