Végre elismerték a hibát a Raven Software munkatársai.

A Warzone Battle Pass rendszere az idők során rengeteg apró negatív és pozitív változást élt meg, mióta a Modern Warfare-ban megismert, eredeti változat bekerült a játékba. A felhasználók továbbra is több kozmetikai tárgyat szeretnének látni, hiszen szerintük a fejlesztők rengeteg slotot teljesen felesleges ajándékokra tartogatnak.

A Battle Pass tárgyak nem mindig hibátlanok, több „pay-2-win” Blueprint is napvilágot látott már, de hibás skinekbe is beleszaladhattunk. Különösen frusztráló a játékosoknak, hogy a Season 2 és a Season 2 Reloaded frissítések után úgy érezték, hogy nehezebben fejleszthetik a belépőt.

Nem volt alaptalan a félelem, a fejlesztők reagáltak a problémára!

 

Ahogy az lenni szokott, nem minden egyes felhasználót érint a hibajelenség. Akiket érint, azok viszont jelentős hátrányba kerülhetnek a többiekhez képest, hiszen sokkal kevesebb XP-t kapnak egy-egy jól sikerült meccs után. A Raven Software munkatársai péntek hajnalban elismerték a hiba tényét és azt is, hogy vizsgálják a bug forrását. Remélhetőleg még a szezon végéig orvosolják is hotfix formájában, hiszen, ha valaki csak most kezdene a Pass kimaxolásába, könnyen lehet, hogy nem érne a végére.

Te tapasztaltad a hibát?

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×