A Warzone rajongóknak, akiknek elegük van a játék presztízsrendszerének megközelítéséből, szerencséjük van, mivel a Raven Software azt sugallja, hogy nagy változások jönnek.

A Warzone, a sorozat fővonalbeli részeihez hasonlóan, Prestige Leveling rendszerrel rendelkezik. A rajongók azonban eléggé lehúzták a játék játékosfejlődéshez való hozzáállását, így a Raven Software néhány nemrégiben tett megjegyzése ígéretes lehet azok számára, akik valóban beleölik az időt.

A Warzone presztízsrendszere közös az összes modern címben (MW, CW, VG), lehetővé téve a játékosok számára a szintlépést, függetlenül attól, hogy melyik játékot választják. Bár ez papíron kiválóan hangzik, a formátumnak vannak hátulütői. Minden szezonban a játékosok három vagy négy presztízshez jutnak hozzá, a játékosoknak pedig folyamatosan játszaniuk kell a presztízs megszerzéséhez. Mivel a végjáték nincs a láthatáron, sok rajongónak hiányzik a régi stílus, a végső szint, ami felé grindolni kell.

Szerencsére úgy tűnik, a Raven Software egyetért a Call of Duty közösség kritikáival a presztízsfeladatokkal kapcsolatban, hiszen a stúdió fejlesztői egy nemrégiben kiadott Q&A-ben válaszoltak FaZe Swagg kritikájára.

A streamer szerint „nincs okunk arra, hogy szintet akarjunk lépni”, mivel a presztízsek folyamatosan jönnek, és nincs végcél, amit elérhetnénk, a játékosoknak meg kell várniuk egy új szezon kezdetét.

A Raven Software szerint ez a kritika „teljesen jogos”, a fejlesztő elismerte, hogy az új presztízsrendszer élő szolgáltatási stílusa rontotta a játékosok érdeklődését a ranglétra bejárása iránt. Bár a fejlesztő kiemeli, hogy a presztízs megszerzése most kevésbé ijesztő, mivel mindenki „ugyanazon a kiindulási ponton van”, amikor a rangok a szezon elején visszaállnak, a Raven elismeri, hogy „a szintlépés értéke valahogy értelmét veszti”. Szerencsére a játékosok hamarosan újra érdeklődhetnek a presztízsnövelés iránt.

Milyen rendszer lép életbe a változtatások után?

Bár nem közöltek részleteket arról, hogy a Call of Duty presztízsrendszerét hogyan fogják módosítani, Raven a FaZe Swaggnek elmondta, hogy „a felülvizsgálat a legjobb módja annak, hogy jellemezzük”. Arról sem közöltek információt, hogy mikor érkeznek ezek a változások, mivel „a jövőben” volt minden, amit a fejlesztő hajlandó volt elárulni.

Mivel azonban a Call of Duty: Warzone 2 már készülőben van, a megjelenése a frissített presztízsrendszer debütálását jelentheti. Mivel a rendszert „átdolgozzák” és nem törlik el, a változások valószínűleg az összes aktív Call of Duty játékra érvényesek lesznek.

Erről a loadoutról se maradj le!

Ez az alulértékelt Warzone loadout a Cold War SMG-t egy AR-ré változtatja

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×